Direktlänk till inlägg 25 juni 2007

En sån dag...

Av Nenny - 25 juni 2007 19:37

Dagen började bra. Men när jag skulle till jobb började det hända saker. Först regnar det när jag väntar på tåget. Sen ska jag köpa nåt att äta på pressbyrån tänkte jag. Inget gott alls där. Drar vidare till 7eleven. Där stannar en tant precis i dörren med uppfällt paraply bakom sig. Hon står stilla i säkert 15 sekunder och bara står. Utan minsta antydelse till att flytta sig eller fälla ihop sitt paraply. Och när jag säger till henne att flytta sig så fattar hon inte ens att hon stod i vägen. Argh.

Ingen god mat på 7 eleven heller men nåt måste jag ha. Tar nån slags färdigrätt och går o ska betala. Då havererar kassaaparaten när kunden framför mig ska betala och de kan inte fixa det. Jag hinner inte stå där så det är bara att lägga tillbaka maten och gå till jobb. Kommer nästan försent till jobb och får ett knasigt bord med en knasig stol och jag hinner inte lugna ner mig innan jag börjar. Helt superstressad. Argh. Försöker lugna ner mig. Lyckas inte. Som tur är så kommer det ut lite ledigheter och jag får sluta några timmar tidigare.


Nu har jag ätit en god tacotallrik och hunnit sitta ner lite så nu är jag äntligen lugn.

Hoppas morgondagen blir bättre i alla fall.


[1/7] Hålla mig till mina 1300 kcal om dagen.


 
ANNONS
 
Ingen bild

a-k

26 juni 2007 08:34

Lyckades du hålla dig inom ramen av kalorier igår, trots alla motgångar, har du ju kommit riktigt långt på väg... :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se