Direktlänk till inlägg 27 juni 2007

Älskar ny motivation!!

Av Nenny - 27 juni 2007 09:09

Igår hämtade jag äntligen mitt paket med nya träningskläder som jag brallorbeställde för 100 år sen från Timarco. (Bilderna är därifrån också) Paketet kom redan den 13e men har blivit kvar på posten i väntan på lönen. Men igår var det dags. Det var inget stort paket men det innehöll ett bar nya byxor från Röhnisch. 500 kr. Det är "piratbyxor" för normalt folk men perfekt längd för mig, kort som jag är. Haha. Plus att de har en bred resår upptill som håller in nedre delen av magen. =)


Paketet innehöll också ett linne från Stay in Place. 174 kr (rea). Storlek s. Men som sagt... jag vill ha taighta linnen när jag tränar. Och herregud vad gillade det linnet. Jösses. Jag visste inte att man kunde känna sig så snygg o sexig i ett linne.... Men se där. =)linne Jag får nog köpa ett lager sånna att ha när jag tränar o går runt hemma för oj oj oj. Precis lagom elastiskt tyg och det satt sååååå bra på mig. Kännde att det höll in magen precis lagom  mycket. Ryggen känndes slankare och tyget var jätteskönt.

Så som jag kännde med det linnet på mig, så vill jag att min kropp ska kännas UTAN linne. Precis det vill jag ha... Så gissa om jag blev motiverad på nytt att ta tag i träningen igen. Jag har legat på latsidan alldeles för länge nu. 60 minuter gick jag på vårt löpband imorse. Och jag brukar känna "åhhh 15 minuter kvar, tar det aldrig slut?" men idag var det "yess bara 15 minuter kvar, heja mig!!" Så nu jävlar... Det är riktigt kul att få ny motivation igen! Hela kroppen fylls med ny glädje o energi. Wohooooooo!!!!


Fast vår diskmaskin krånglar igen o jag får inte den att funka. Jag har rengjort den men den vägrar ta in vatten. Vi borde nog köpa en ny snart... men skit i det nu. Jag varken hinner eller orkar fixa med det nu. Jag måste duscha och fixa mat till jobbet... 
ANNONS
 
bambi

bambi

27 juni 2007 10:24

Jag har hört att kläder från Stay In Place ska vara bra... jag blev också sugen på ett linne från dom nu!

http://bambi.bloggagratis.se

 
Cecilia

Cecilia

27 juni 2007 11:35

Det är verkligen så motiverande med nya träningskläder. Och visst känner man sig smalare och mer fit i ett tight träningslinne.

http://baracecilia.blogspot.com

 
Malin

Malin

29 juni 2007 21:45

Najsiga kläder!
Det är så härligt att känna sig snygg samtidigt som man tränar - haha, vad ytligt det där lät då...men du vet, det ska ju vara skoj att träna oxå :)
Jag har haft många Stay in Place-kläder och varit kanonnöjd med dem.
Just nu är jag helt inne på Craft...typiskt mig att bara köra på en linje när jag väl gör det, haha!
Ha en skön helg och stega på!
Kram kram

http://mallingen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se