Alla inlägg under juni 2007

Av Nenny - 8 juni 2007 21:40

Jag och Björne stack till väla imorse. Målet var lite nya kläder. Mina byxor är ju som sagt rejält för stora. Resultatet blev 1 par byxor till mig. En storlek mindre. =) Nu fick jag på mig st 46. Wohoo!! (BiB avdelningen på H&M) De är givetvis för långa, så jag får lägga upp dem först.

Björne tog hem storslam och hittade hela 3 par byxor, strumpor och kalsonger.

Vi åt på Taco House på väla också. Mmmm Gotttttt!!!!


Färden går vidare till Bauhaus där en fläkt inhandlas. Med fjärrkontroll o allt...


Sen körde vi till City Gross för att se om de hade billig energidryck. Det hade de. 3,90 st för nåt skumt märke. Björne köpte ett par st. Vi hittade stolar till balkongen men köpte inte dem.


Åkte hem o spelade lite data. Sen ringer Björns pappa och säger att de ska till väla. Vi hänger på säger vi, så ut i bilen igen. Till väla för andra gången... denna gången går vi visserligen inte in på väla men kör runt till butiker runt om kring. Sen kör vi till City Gross igen för att köpa stolarna vi såg innan. (Bilder kommer sen nån gång)


Vi kör till Åstorp o käkar kinamat på en liten skabbig restaurang och sen kör vi hem till Björnes pappa o hämtar min nya dator som han byggt. (Bild på den kommer också sen)


Matmässigt har det inte varit någon bra dag tyvärr. Men det får gå ändå...



Nu är vi hemma efter en lång dag ute. Imorgon är det EFIT och jag ska försöka komma ihåg att fota hela dagen. Morgondagen ska också spenderas med att städa. Främst på balkongen men inne också. Saker ska köras till Återvinningscentralen och till loppmarknaden. Sen har Björne spelning halv 8 på kvällen.

Av Nenny - 6 juni 2007 13:20

När jag öppnade kylen i morse står där en HEL LÅDA SVAMP?!?!


Tydligen har Björne fått den av nån kille på jobb. Och han äter inte ens svamp. Jag älskar iofs svamp men en hel låda. Vad fan ska jag göra med den då??? *Tänka* *Tänka*


Smörstekta är ju sååååå gott. Men jag får nog vaiera lite när det är så många... ;)


Tips o Recept mottages tacksamt. Vad ska man göra om man inte äter upp allt. Jag vet inte hur man sparar svamp?!

Av Nenny - 6 juni 2007 09:10

Idag är det tydligen inte bara Sveriges Nationaldag utan också Svenska Motionsdagen. Så ut o rör på dig!!!!

Ta en titt på deras hemsida. Och se om det händer nåt på din ort!

Av Nenny - 6 juni 2007 08:25

Jag gick o lade mig strax efter jag skrev inlägget igår. Alltså vid halv 9 - 9 tiden. Jag var så trött. Vaknade strax efter kl 6 idag. Kännde att jag säkert kunde sova 4 timmar till men jag gick upp eftersom jag redan sovit dryga 9 timmar. Satt i soffan en halvtimme eller så och funderade på om jag skulle motionera eller inte idag. Trött som jag var... Men så slutade jag tänka på det och bara gjorde det. (Don´t think it, Just do it....) Jag snörde på mig skorna och gick ut. Åhhh vad underbart det var. Precis lagom temperatur, INGET folk ute (mötte en kille med hund men det var nog allt), tankarna kom o gick lite som de ville och nu känner jag mig pigg o vaken. Om bara Björne kunde vakna också så vi kan äta bullarna som jag köpte.


Jag är ledig idag som tur är. Sen jobbar jag bara torsdag och sen är jag ledig fre - sön. Skönt.

Hoppas ni alla får en underbar dag!!!! =)

Av Nenny - 5 juni 2007 20:16

Jag kom i säng för sent igår och jag fick inte sova tillräckligt. Trots detta vaknar jag av att jag drömt att jag stängt av väckarklockan o somnat om. Jag vaknar med ett ryck o kollar klockan. 10 minuter innan den skulle ringt. Bara att masa sig upp då.


Så jag har varit trött hela dagen och nu på kvällskvisten har jag varit så väldigt rastlös. Inte bra, inte bra. Jag äter fortfarande när jag är rastlös. En väldigt, väldigt dålig vana som jag inte lyckats göra mig av med än. Så idag har jag ätit mer än vad jag skulle. Fan också. Dagen började ju så bra...


  • [2/7] Inget Godis.
  • [50/300] Träna minst 300 min (eller minst 50000 steg)
  • [1/7] Hålla mig till mina1300 kcal per dag 
  • [2/7] Frukt o Grönt varje dag. Så mycket som möjligt egentligen...
  • [2/7] Ingen snabbmat.

  • Köpte avocado för första gången i mitt liv i söndags. Ingen aning om den skulle vara hård eller mjuk, grön eller svart. Så jag tog en liten en och kände mig rätt stolt. Kommer hem och ska hacka upp den. Stenhård. Riktigt stenhård... Fan också. Det gick inte att göra nåt med den så den åkte i soporna. Men men. Jag får lära mig av mina misstag. Jag känner mig fortfarande rätt ny i köket men jag lär mig väl efterhand? Lusten att testa o experimentera finns där nu i alla fall. =)


    Måste köpa en golvfläkt till. Vi har en i sovrummet men vi behöver en i vardagsrummet också. Varken jag eller Björn gillar värme.

    Av Nenny - 4 juni 2007 22:11

  • [1/7] Inget Godis.
  • [50/300] Träna minst 300 min (eller minst 50000 steg)
  • [1/7] Hålla mig till mina1300 kcal per dag 
  • [1/7] Frukt o Grönt varje dag. Så mycket som möjligt egentligen...
  • [1/7] Ingen snabbmat.

  • Dagen har varit väldigt bra. =)



    Jessica:  Yes, Jag ändrar om lite på min målsättning. Tack för tipset.


    Malin: Jag ryckte mig rejält i kragen i morse och nu e jag på gång igen. Vi är ju på väg! Tack!!



    Therese: Tack!!! =)

    Jag fyller 30 i oktober så det är bara ett par månader kvar. 1300 kcal har jag fått via Viktklubb där de utgår ifrån vikt, längd, hur aktivt jobb man har (jag e väldigt stillasittande på jobb) och hur aktiv fritid man har. De väger också in på hur kort eller lång tid man vill nå sitt mål. Tror det var allt men jag kan ha glömt nåt. Enligt deras uträkning låg jag på över 2000 kcal tidigare och för att gå ner i vikt rekomenderade de 1300 kcal /dag för min del. Jag låg på lite högre nivå när jag startade men efterhand man går ner så får man uppdatera värdena.


    Nu måste jag sova. Ska upp halv 6 imorgon.

    Av Nenny - 4 juni 2007 09:48

    Imorse gick jag o Björn ut en runda på drygt 50 minuter. Skönt. Och nu kör jag igen med ny motivaton.


    Vikt denna vecka blev 77,2. Så - 0,3 sen förra måndagen. Och - 11,8 totalt.


    Jag lägger om mina veckomål lite:

  • [/7] Inget Godis. (Behöver knappt detta som mål längre, suget är i stort sett borta... )
  • [/300] Träna minst 300 min (eller minst 50000 steg)
  • [/7] Inte överstiga 1300 kcal / dag 
  • [/7] Frukt o Grönt varje dag. Så mycket som möjligt egentligen...
  • [/7] Ingen snabbmat.


  • Nästa vecka SKA en flaska ner från fönstret. Så det så... =)


    Av Nenny - 3 juni 2007 16:31

    Jag vet faktiskt inte vad som har hänt. Jag har fortfarande ingen ork till någonting. Det går helt åt skogen med maten. Vissa dagar äter jag för mycket och vissa dagar äter jag för lite. Motionerat har jag fortfarande inte gjort på närmare 2 veckor. Gahhh.  Vad lätt det är att tappa fart o motivation när man slarvar.

    Åhh vad trist det är. Var tog min motivation vägen??? Jag tror den försvann lite när jag insåg att jag inte kommer att klara mitt stora drömmål. Jag ville verkligen ha det här avklarat när jag fyller 30. Nu känner jag mig besviken o ledsen för det. Jag ville verkligen verkligen vara i form till min födelsedag.


    Men men. Nu är det som det är. Jag måste gå vidare och kämpa mot mitt nya mål (som jag ju satt till 24 dec istället)


    Jag har räknat lite och om jag håller mig till mina 1300 kcal om dagen och dessutom kör powerwalk 60 min innan frukost 6 dagar i veckan, så borde jag tappa närmare 900 g i veckan.


    Presentation

    Fråga mig

    0 besvarade frågor

    Kalender

    Ti On To Fr
           
    1
    2
    3
    4 5 6
    7
    8
    9
    10
    11 12 13 14
    15
    16 17
    18 19
    20
    21 22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    <<< Juni 2007 >>>

    Tidigare år

    Sök i bloggen

    Senaste inläggen

    Kategorier

    Arkiv

    Länkar

    RSS

    Besöksstatistik


    Ovido - Quiz & Flashcards