Direktlänk till inlägg 13 augusti 2007

Veckans vägning, Gotland och Bröllop!

Av Nenny - 13 augusti 2007 11:04

Jag börjar med veckans, hör o häpna, MINUS!!!! Jag redovisar 77,5 idag. Vilket innebär -1,2 kilo på en vecka. Wohooooooo!!!!  Detta trots Gotlandsresa med god mat o Bröllop med god mat. Jag är supernöjd!!!

 

Vi var på Gotland förra veckan. Medeltidsveckan. Fast vi var bara där ett par dagar.  Mycket utklätt folk, skitskön stämning, supergod mat, en del godis, mycket promenerande och mysigt till tusen. Jag ville köpa lite kläder där men det är ju inte lönt nu eftersom jag ska ner ca 20 kilo till... Men vi köpte massa mönster så vi kan sy själva. Jag har hämtat symaskinen hos mamma och vi har köpt lite tyg på ikea att öva på. Jag har i stort sett inte sytt sen syslöjden i skolan. Så nästa gång ska vi också ha fina kläder på oss...
Måste ju också ha en bild när man sitter på en bagge. I Visby har de sånna här fina baggar istället för vanliga "betongsuggor". Mycket, mycket finare än en vit betongklump med orange färg på. Eller hur??? Det finns ett par bilder på hemsidan under EFIT.

.

.

.


 

I lördags var vi på Johan och Jennys fina bröllop. Johan är Björnes kusin. Det var ett mycket vackert bröllop! Och maten var givetvis god. Speciellt efterrätten. Panacotta med melbasås. Oj vad gott det var. Mums. Så här såg jag ut: Jag gör en liten nigning och har tungan mellan tänderna. Därav den konstiga posen.


Tack Jenny o Johan för en supertrevlig kväll!!!! All lycka till er!!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin

13 augusti 2007 19:55

Men GRATTIS till det kanonfina minuset!!!
Kanoooonbra jobbat!
Vad fin du var i festkläderna.
Kram kram

 
Silverscreen

Silverscreen

13 augusti 2007 20:10

Grattis till viktminskningen! Det kanske var så att du behövde komma hemifrån lite och bara vara! Inte tänka så mkt på vikten och så :)

Vad fin du var på bröllopet! Lycka till med den fortsatta veckan. Jag håller tummarna för att det blir ett minus nästa vecka också! :D

http://silverscreen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se