Direktlänk till inlägg 18 september 2007

Tröttnar

Av Nenny - 18 september 2007 08:21


Jag tror att det faktum att jag kan gå minus 2 -3 veckor för att sen gå upp, är helt enkelt att jag tröttnar. Jag klarar helt enkelt av att inte få äta som jag vill. Jag måste nog lägga in ett "avbrott" nånstans för att kunna klara mig.


Många som kämpar med vikten har en "fridag" i veckan där de får äta lite som de vill. (Under begränsade former) Många stjärnor kör detta också har jag hört. De har ett kost o träningsprogram som de inte viker en tum. Men de får då unna sig nåt nån dag i veckan.

Tror det blir lättare att sköta sig under veckan om man vet att man får nåt gott på helgen tex.


Det jag är rädd för är att det går överstyr. Jag har testat lördagsgodis tidigare och det resulterade ibland att jag köpte det redan på fredagen. Satt o var sugen på kvällen och började då. Fortsatte på lördagen och hade rester kvar på söndagen.

Men jag ska ge det ett ärligt försök. Nej vad säger jag... Jag ska inte försöka. Jag bestämmer att jag klarar det denna gången. Punkt slut.

1 dag i veckan. Lämpligtvis på en fredag eller lördag, berodende på hur jag jobbar kommer jag att tillåta mig godis, chip o kanske utemat. Detta ska planeras i förväg. Jag ska inte handla hem nåt innan den akuella dagen. Och jag ska inte handla mer än jag kommer att äta den kvällen.


Jag ska fan ha minus mer än 2 veckor i rad.


Ni kan kolla mina plus o minus i min tabell på hemsidan. Finns under rubriken "om vikten". Jag har ändrat färgerna i den. Det röda är plus och det gröna är minus.... Ger en rätt tydlig bild över min viktresa hitills.

 
 
starlight

starlight

18 september 2007 08:55

Det är svårt det där... Och så irriterande och tröttsamt när det blir så... =/
Prova en fridag i veckan - se om det är en metod som fungerar för dig.

Tack för din kommentar - är faktiskt rätt nöjd. =)

Kram

http://blogg.aftonbladet.se/1365

 
Jessica

Jessica

18 september 2007 16:18

Ja, det är supersvårt med att ha en fridag också. Hoppas att du kan fixa det nu när du planerar in det på ett annat sätt.
Fungerar det inte kanske det går att ha det varannan helg?

Stort lycka till! Kram!

http://viktig-jessica.blogspot.com

 
Aylora

Aylora

18 september 2007 22:23

Om jag har en "fridag" i veckan så blir det lätt en hel "fri helg". Och det resulterar lätt i att vikten jämnar ut sig över en vecka.
Man går ner i veckan och tillbaka upp över helgen.
Försök att äta balanserat och unna dig en kaka eller något varje dag du har tränat något.

http://aylora.blogg.se

 
Minimizeme Johan

Minimizeme Johan

19 september 2007 13:40

Hejsan Nenny!
Kämpa på man får vara bra envis så kan man lyckas med allt inte bara att gå ner i vikt.

Fungerar olika för alla men jag tror på följande.

Ät något som är gott! För mig är det Max hamburgare kunde aldrig bantat med Anna Skippers skögräs soppor och algmilkshakes.
Fy f*n. :) Samtidigt kommer jag fortsätta att äta enligt en meny och ALDRIG fuska. Fridag nej tack då skall det stå Lördag 35 gram plopp på menyn.

Motigt med morgon motionen? JAG VET! Men kämpa på ta och pallra dig ut vädret spelar ingen roll. Jag har lyxen att ha ett gym i min BRF jag kan använda ibland om vädret är för taskigt och gör allt för att röra dig extra. I mitt fall 5 trappor i stället för hiss. Gå och lämna barnen i skolan istället för bilen.

Mina kilon har försvunnit i ett rasande tempo men jag är mycket större än dig så inte alls rättvist att jämföra. Samtidigt har jag fuskat genom att använda mig av en personlig tränare som ge mig dåligt samvete. Lise på www.backnbasic.se är GULD. Man behöver motivation och lite possitiv feedback!

Här är iaf mitt stöd till dig!
Kämpa på!

Mvh Johan
www.minimizeme.se

http://www.minimizeme.se

 
starlight

starlight

19 september 2007 19:43

Tack tack

Hade en toppendag =)

http://blogg.aftonbladet.se/1365

 
Ingen bild

Malin

19 september 2007 21:40

Tänk på att du är kvinna oxå och att man lägger på sig extra med vätska en gång i månaden.
Så är det för mig med. Det går bra i typ 2-3 veckor och sen kommer ett plus.
Huvudsaken är ju att man hänger i, men jag förstår att motivationen kan tryta vilket den verkligen gör för mig just nu.
Ska bara komma in mig i jobbvardagen så ska jag ta mig i kragen.
Ha det gott och en massa pepp till dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards