Direktlänk till inlägg 27 september 2007

Vitt bröd är djävulens påfund

Av Nenny - 27 september 2007 04:20

Tisdagen:

Kommer hem efter en tröttsam dag på jobbet o lagar mat. Varken lust eller ork att träna. Varken hemma eller på gym. Hamnar i soffan o stannar där. Känner mig rastlös o godissugen. Vet att jag drömde om Marabou Daim på natten... Går upp för att rota lite i skåpen. Hittar vitt rostebröd i frysen. Sätter med lätthet i mig 6 st med smör. Det resulterar i att jag paserar 1400 kcal denna dag. Har dessutom fått en finne precis under ena näsborren.


Onsdagen:

Rotar fram ett par stövel/kängor aktiga saker ut garderoben som jag inte haft på mig på kanske 6 år. Går i dessa hela dagen vilket resulterar i ömma, trötta fötter med lite skav o blåsor. Ajjj.

Jobbet går strålande men jag fick bara med mig en liten minipizza till lunch. Är hungrig när jag kommer hem.

Petar lite på finnen under näsborren vilket resulterar i att det nu ser ut som jag har nyst ut nånting och låtit det sitta kvar under näsan. Suck.

Varken vill eller orkar laga till nån vettig mat. Hittar rostebrödet i frysen igen. Sätter åter igen i mig 6 st med bara smör. Absolut ingen som helt mättnadskänsla. Slänger det som är kvar av skitbrödet. UT, VÄCK, FÖRSVINN UR MIN ÅSYN skriker jag inom mig till brödhelvetet.

Försöker blogga men bloggen bråkar med mig...

Ligger strax under 1400 kcal men är hungrig. Men jag bestämmer mig för att inte äta mer utan går o lägger mig kl 7.

Ingen träning denna dagen heller.


Torsdag:

Uppe i ottan som ni märker. Klockan är halv 5. Jag har varit vaken en timme kanske. Eftersom jag gick o lade mig kl 7 igår vaknade jag rätt tidigt. Försökte somna om men björne snarkade lite så det var inte lönt. Så nu sitter jag o bloggar lite och njuter av en lugn frukost.

Måste träna idag. Måste... • [2/7] Hålla mig under 1400 kcal varje dag  
 • [3/7] Frukt/Grönt varje dag  
 • [3/7] INGET godis   
 • [3/7) INGA snax  
 • [0/2] 2 styrkepass  
 • [65/200] MINST 200 min raska promenader   


 •  
  ANNONS
   
  Marie

  Marie

  27 september 2007 08:24

  Alla har vi våra dåliga dagar. Man är ju faktiskt inte mer än mänsklig. Men det kan vara jobbigt att ta sig ur. Bra mat är A & O, Försök laga o frys in. Så kan du ju ta fram ur frysen när motivationen inte är på topp. Här får du en motivation-spark av mig!
  Kram på dig, o du kom igen nu!

  http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

   
  Anna

  Anna

  27 september 2007 08:26

  Jävla brödhelvete. Vet hur det känns. Tänkte jag skulle vara duktig igår och gå ut och springa ända tills.. jag fick se mitt skitiga badrum. Jag tror inte jag kommer få minus denna vecka snarare plus. Pust.. Kra Anna

  http://viktkoll.wordpress.com

   
  Silverscreen

  Silverscreen

  27 september 2007 09:09

  Kämpa på! hejja hejja! :D

  http://silverscreen.blogg.se

  Från
      Kom ihåg mig
  URL

  Säkerhetskod
     Spamskydd  

  Kommentar

  Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

  Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

  Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

  Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

  Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

  Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

  Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

  Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

  Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

  Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

  Presentation

  Fråga mig

  0 besvarade frågor

  Kalender

  Ti On To Fr
            1 2
  3 4 5
  6
  7 8
  9
  10 11 12
  13
  14
  15
  16
  17 18
  19
  20 21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  <<< September 2007 >>>

  Sök i bloggen

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Länkar

  RSS

  Besöksstatistik

  Följ bloggen

  Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa -- med Blogkeen
  Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa -- med Bloglovin'

  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se