Direktlänk till inlägg 27 september 2007

Du är vad du äter

Av Nenny - 27 september 2007 20:57

Har precis sett på "Du är vad du äter" och jag borde väl egentligen bli motiverad. Men jag blir mest förbannad faktiskt. Visst, det är verkligen suveränt att gå ner 10 kilo på 8 veckor. (Ja, jag är avundsjuk...) Det kan jag hålla med om. Men vad händer sen??? Jag har nog aldrig sett nåt mer av deltagarna efter att de varit med i ett avsnitt. VAD HÄNDER SEN???

Att gå ner 10 kilo på 8 veckor är nog rätt lätt med en kamera i nyllet o med skräddarsydda matvanor och motion. Motivationen är på sin allra högsta topp och sen levde de lyckliga i alla sina dagar!! ELLER??? VAD HÄNDER SEN??

Hur klarar dessa personer sig i vardagen sen då? Utan kameran och miljoner som tittar på dig??? Utan Annas recept? Hur många blir smala? Hur många faller tillbaka?


Kommer ihåg när "Tjockholmen" gick på 5an och de hade "återträff" med gamla deltagare. I stort sett alla hade ju gått upp sina kilon igen.


 Eftersom man aldrig får se vad som händer med gamla "du är vad du äter deltagare" (Jag har i alla fall aldrig sett nåt. Har ni???) Så antar jag att det inte är nåt som är värt att visa. Eller hur ska man tolka det?? För visst vill vi alla se snabba resultat och "bra tv". Men jag är jävligt nyfiken på vad som händer sen.

Skulle för min egen del vara väldigt intressant att se en "vanlig" viktresa på tv. Som skildrar alla upp o nergångar. Vardag o fest. Svackor o Toppar. Inte en massa nusnyggarvitillossförtv trams utan ETT RIKTIGT LIV.


Men det är väl dumt av mig. Eller??? 
ANNONS
 
Linda

Linda

27 september 2007 21:18

Håller med dig, skullle vara väldigt roligt att se hur de som deltagit i du är vad du äter ser ut efter ett tag. För det gäller ju att fortsätta att äta rätt och inte komma tillbaks till sina gamla vanor.

http://bizzab.bloggagratis.se

 
Jessica

Jessica

27 september 2007 23:12

Tänkte precis på samma sak här också när jag tittade på det idag.
Just eftersom tjejen dessutom sa att hon testat många såndär kurer som fungerat för ett tag men sen när hon lagt av har hon gått upp allt igen. Jag tycker att fröken Skipper har så extrema grejer ibland så jag tror inte att man skulle orka förändra hela sitt liv och fortsätta med samma sak efter att avsnitten är inspelade. Visst kanske de kan ändra några av sina gamla vanor, men med all sannorlikhet kommer inte schemat följas till pricka efteråt.

http://viktig-jessica.blogspot.com

 
Ingen bild

a-k

28 september 2007 09:47

Nej det är bra tänkt av dig, inte dumt!

 
MinimizeMe Johan

MinimizeMe Johan

28 september 2007 19:38

Tjenare Nenny!
Du fick rätt vågen på dagen, idag stannade min våg på 99,6KG har på 81 dagar nu gått ner 27,8 kilo med mina hamburgare. Ville bara tacka för ditt stöd och stå på dig.

// Johan

http://www.minimizeme.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se