Direktlänk till inlägg 29 september 2007

Recepttips?!

Av Nenny - 29 september 2007 10:27

Födelsedagen närmar sig och mina föräldrar tänkte komma o hälsa på torsdagen eftersom jag o björne åker till köpenhamn över helgen.


Jag tänkte laga lite mat. Har ni några tips om nån bra bjudrätt?? Gärna nån "låda" som man kan förbereda och sen bara slänga in i ugnen. Gärna då nån smalare o lättare variant. Enda kravet är att det inte ska vara svamp i då varken Björne eller min pappa äter svamp. Eller nån annan rätt som ni kan rekomendera.


Denna veckan, som skulle kallas 100 procentaren, blir om jag har tur 50 procentaren eller nåt. Jag kan inte hålla mig borta från godis o sånt. Jag vill ju egentligen inte alls sluta äta godis. Så det är helt enkelt inte lönt jag lägger energi på det.

Så jag byter taktik IGEN. För typ 1000e gången i ordningen eller nåt.

Jag kommer att köra enl Viktklubb.se igen. Allt är tillåtet, alltid, bara jag håller min kalorinivå varje dag.Jag vill verkligen inte jobba idag. Börjar 15.15 och jobbar visserligen bara 3 h. Men det känns jävligt segt att släpa sig iväg idag igen. Jag har ju 10 dagar i sträck nu igen och nu är jag halvvägs. Jag jobbar tom onsdag och sen e jag ledig 4 dagar! Det ska bli sköööööönt. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se