Alla inlägg under september 2007

Av Nenny - 23 september 2007 16:55

Var hittar man GRATIS bilder och foton att använda på bloggen???

Jag tycker allt jag hittar är upphovsrättsskyddat (långt ord...) och det ska länkas hit och dit för att få använda dom. Bah. Jag vill kunna spara ner bilderna och sen kunna göra vad jag vill med dom.Hjälp mig med tips. Var hittar ni era bilder???

ANNONS
Av Nenny - 23 september 2007 15:26

Imorgon börjar en ny vecka. Jag vet ärligt talat inte om det blir plus eller minus imorgon. Tant röd kom idag och jag har inte skött mig exemplariskt denna veckan. Så vi får se.


Nästa vecka kommer jag dock att köra stenhårt. Jag har satt upp mål som jag kommer att följa till 100 % om inget oväntat händer.

Jag kommer att jobba 10 dagar i rad nu. Hela nästa vecka plus 3 dagar veckan efter det. Så det blir till att ha totalt kontroll o se till att köpa hem det som behöver finnas. Fast det får vänta tills tisdag när lönen kommer. Just nu har vi 53 kr kvar på kontot. Plus en Ica check på 50 kr och lite pantflaskor. Det räcker helt klart till det nödvändigaste fram till lön.


Jag skrev ju ett inlägg häromdagen där ni fick ställa frågor till mig... Inte en enda fråga fick jag. Haha. Jag skriver väl allt ni vill veta här, antar jag.


Här kommer mina mål för vecka 39:

  • Hålla mig under 1400 kcal varje dag (Ska ligga mellan 1300 - 1400)
  • Frukt/Grönt varje dag
  • INGET godis
  • INGA snax
  • 2 styrkepass
  • MINST 200 min raska promenader  

Jag kommer att följa upp detta här dagligen (eller så gott jag kan i alla fall)


Födelsedagen närmar sig och jag ser verkligen framemot att få komma bort lite. Vill inte vara hemma. Jag vill väl egentligen göra en större resa. Vara borta längre. Vi har inte varit borta som längst 3 dagar sen vi träffades. Inga längre resor har blivit av. Men det kommer väl. Om drygt ett år är vi skuldfria och då FÅR vi ränta istället för att betala en massa. Då kan vi börja spara till mer resor!!  =)

Tids nog... tids nog...

ANNONS
Av Nenny - 21 september 2007 18:01

Hahahaha... Till vem som nu skrev inlägget om skorna... Jo jag hade faktiskt tänkt o vänta tills efter jag fyllt år. Får se om vi har några pengar kvar sen.

Av Nenny - 21 september 2007 05:48


Jag leker lite med färger å sånt... Får se vad det blir i slutändan...


Äntligen FREDAG!!!Av Nenny - 20 september 2007 19:43

Hjärtligt tack för alla inlägg om lördagsgodisets vara eller icke vara. Vi funkar olika alla tydligen.


Jag har efter ännu mera grubblande kommit fram till att faktiskt INTE köra på lördagsgodis. Istället kommer jag att köra godisförbud men unna mig nåt litet 2 - 3 gånger i månaden. Lite beroende på hur jag jobbar. Jag är inte beredd att ge upp godiset helt. Men jag kan begränsa det. Det klarar jag av, det vet jag.


Det verkar inte som om jag drog på mig nån större sjukdom i veckan. Björn har dock varit hemma hela veckan. Jag kännde mig lite kass i halsen i början av veckan. Kännde mig tung i huvudet o så. Men det blev aldrig mer. Antingen så inbillade jag mig själv att jag var dålig eller så tog kroppen själv hand om det. Hur som helst så mår jag bra nu. Så nu ska jag köra igång med motionen igen. Fast det får bli på lördag. Imorgon sticker jag hemifrån halv 7 och när jag kommer hem ska vi iväg. Vet inte när jag e hemma. Men på lördag kör jag. Björne e nog inte redo att sticka till gymet än så jag får se om jag sticker själv. Men köra en rask promenad hemma på löpbandet kan jag göra i alla fall. Ska köpa nya skor så fort lönen kommer...


Jag har dessutom lyckats läsa ut en hel bok... Haha. Jag är rätt bra på att börja läsa en bok och sen tappar jag intresset och glömmer bort att läsa efter halva eller 3/4 av boken. Men nu har jag lyckats läsa en hel bok... Isprinsessan av Camilla Läckberg. Jag har redan börjat läsa hennes andra bok: Predikanten. Håll tummarna för att jag läser ut den också...

Av Nenny - 18 september 2007 08:21


Jag tror att det faktum att jag kan gå minus 2 -3 veckor för att sen gå upp, är helt enkelt att jag tröttnar. Jag klarar helt enkelt av att inte få äta som jag vill. Jag måste nog lägga in ett "avbrott" nånstans för att kunna klara mig.


Många som kämpar med vikten har en "fridag" i veckan där de får äta lite som de vill. (Under begränsade former) Många stjärnor kör detta också har jag hört. De har ett kost o träningsprogram som de inte viker en tum. Men de får då unna sig nåt nån dag i veckan.

Tror det blir lättare att sköta sig under veckan om man vet att man får nåt gott på helgen tex.


Det jag är rädd för är att det går överstyr. Jag har testat lördagsgodis tidigare och det resulterade ibland att jag köpte det redan på fredagen. Satt o var sugen på kvällen och började då. Fortsatte på lördagen och hade rester kvar på söndagen.

Men jag ska ge det ett ärligt försök. Nej vad säger jag... Jag ska inte försöka. Jag bestämmer att jag klarar det denna gången. Punkt slut.

1 dag i veckan. Lämpligtvis på en fredag eller lördag, berodende på hur jag jobbar kommer jag att tillåta mig godis, chip o kanske utemat. Detta ska planeras i förväg. Jag ska inte handla hem nåt innan den akuella dagen. Och jag ska inte handla mer än jag kommer att äta den kvällen.


Jag ska fan ha minus mer än 2 veckor i rad.


Ni kan kolla mina plus o minus i min tabell på hemsidan. Finns under rubriken "om vikten". Jag har ändrat färgerna i den. Det röda är plus och det gröna är minus.... Ger en rätt tydlig bild över min viktresa hitills.

Av Nenny - 17 september 2007 04:30

Jaha.

Stort sett hela min viktresa har sett ut så här: Jag går ner 2 eller i bästa fall 3 veckor i rad och sen visar vågen plus igen. Så går det hela tiden.

Det har nu gått till den grad att jag knappt försöker skärpa mig efter 2 veckor minus. Jag förväntar mig helt enkelt plus då.

Denna veckan blev det 77,4 kilo på vågen. Dvs 0,9 kilo plus. Gahhh *slita hår*


Jag måste givetvis ändra detta betende. NUUUU. Illa kvickt. Jag kan inte hålla på så här längre. SKÄRPNING NENNY!!!!


Jag har hållit på med det här i över ett år nu men inte hittat rätta rytmen i det hela ännu. Och det stör mig.


Jag måste tacka er för era inlägg om lördagsgodisets vara eller icke vara. Jag kommer att testa det ett tag framöver o se hur det funkar. Men det blir bara en dag i veckan. Och bara vad som rymms inom min kalorinivå.


Jag har lagt till en del länkar till andra sidor denna veckan. Så kolla gärna in dessa!! (Finns i menyn på högersidan... lite längre ner)


Nya veckomål då...

[/7] Äta mina 1300 - 1400 kalorier / dag. Inte mer

[/6] 6 godisfria dagar / vecka

[/7] Frukt o Grönt varje dag


Jag gör inga motions mål denna veckan. Får se hur jag mår. Blir det av så blir det.

Av Nenny - 16 september 2007 14:20

Björne har varit krasslig hela helgen. Jag har lite ont i halsen och är allmänt tung i huvudet.

Men jag får snällt gå och jobba imorgon. Känner mig inte sjuk nog för att stanna hemma. Men nån träning blir det inte ialla fall. Nä, jag sitter hemma o dricker te idag. Mystofflorna har åkt fram efter att ha varit undanstoppade hela sommaren.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se