Alla inlägg under september 2007

Av Nenny - 16 september 2007 13:17

Tänkte att jag skulle ge er chansen att ställa frågor till mig. Om mig, mitt liv och min viktnedgång kanske.

Om det är nåt ni vill veta. Kanske nåt ni funderar på när ni läser min blogg.


Frågan är fri. Men ställ den gärna. Jag väljer vad som ska svaras på...


Ni får ett par dagar på er. Sen skriver jag ett inlägg med era frågor och mina svar.ANNONS
Av Nenny - 16 september 2007 09:16

Igår var inge kul.

Jag var så sugen på godis att jag inte kunde tänka på nåt annat. Jag blev förbannat grinig. Jag var grinig för att jag var godissugen men hade bestämmt mig att inte köpa nåt. Jag var grinig för att jag inte kunde tänka på nåt annat. Jag var grinig för att jag verkligen ville ha godis.

Men jag kunde omöjligt gå som segrare ur den situationen.

Om jag INTE köpte nåt skulle jag vara grinig hela kvällen. Bara sitta o sura.

Om jag köpte godis så bröt jag mitt löfte till mig själv om att inte köpa nåt. Skulle dessutom få dåligt samvete o troligen ont i magen...


Visst borde jag låtit bli. Jag vet. Jag borde suttit o varit grinig och idag hade jag varit så stolt över mig själv.

Men jag gav efter. Det blev inte bara godis, utan snax o läsk också.

Fortfarande invanda gamla mönster: helg = ledig = hemma = mys = film = godis/snacks.

Eftersom jag dessutom jobbar var 3e helg så är det extra mysigt när jag o Björne e lediga ihop.

Det är en jävligt svår invand vana. Jag har sysslat med den hela livet i stort sett. Jag är väl medveten om den men den är förbannat svår att bli av med.


Jag funderar nu på om jag ska köra med lite "lördagsgodis" eller om jag ska fortsätta med totalt godisförbud. Det är för- och nackdelar med båda givetvis. Men börjar jag med lördagsgodis så är jag rädd att det blir fredagsgodis o söndagsgodis också. Stannar jag kvar med godisförbud så blir det ibland att det går så långt att jag till slut inte kan tänka på nåt annat och jag totalt frossar i mig allt jag kan få tag i.

 Hur funkar det för er?? Vad kör ni för metod? Vad har ni för erfarenheter??

Detta är ju trots att ett nytt levnadssätt. Jag lägger om hela min matvärld med nya vanor. Och det är ju så jag ska leva resten av livet.


Skriv gärna en kommentar om hur ni har det. Jag vill gärna veta!!.ANNONS
Av Nenny - 16 september 2007 09:04

Såg lite på ett program igår som hette "Top Gear"

För att göra en lång historia kort så skulle de GE bort 3 bilar till nån slags församling i New Orleans. Där Katrina drog fram för något år sen. Killarna i programmet berättar att när kameran var avstängd kom det en jurist från missionen som skulle STÄMMA DEM för att bilen de skulle GE BORT inte var av den årsmodell som de hade uppgett. Bilen var en -89a och de hade sagt att det var en -91. (Tror det var så) Juristen sa att "ge oss 20000 dollar så reder vi upp det här o nu. Annars stämmer vi er"

Sen förtäljde inte historien mer... Jag vet inte om de betalade eller om de blev stämmda.

Vettigt eller hur??? För att de vill GE BORT en bil till människor som förlorat allt i Katrina.


Av Nenny - 14 september 2007 10:07


Till skillnad från "Supersize me" så kolla in den här killen.Han ska bevisa att det går att gå ner i vikt bara genom att äta hamburgare från MAX i 90 dagar. Han har redan gått ner 22 kilo.

Av Nenny - 14 september 2007 09:31

Jag älskar film. Jag älskar att köpa film på Dvd. Jag vill ha allt jag gillar på köp-Dvd.


För några veckor sen var jag övertygad om att jag köpt och fått hem "Twin Peaks, Fire Walk With Me". Jag gick igenom alla filmerna både framlänges o baklänges utan resultat. Den fanns verkligen inte där. Nähä. Jag köpte väl aldrig den då. Så jag skickade efter en ny. När den kom ställde jag in den i dvd skåpet tillsammans med de andra Twin Peaks boxarna. Precis där jag trodde att jag ställt den första gången. Igår letade jag efter en annan film och gissa vad jag hittar??? "Twin Peaks, Fire Walk with me" så klart. Jag hade givetvis köpt den. Jag hade också lyckats ställa den i skåpet (inte där den borde stå då tydligen) och jag hade lyckats leta igenom skåpet flera gånger utan att hitta den. Men se där var den. Så nu har jag två... Suck...


Så nu funderar jag stark på att att göra en lista över de filmer vi har hemma för att undvika detta i framtiden. För vi köper rätt mycket film och ibland vet man inte om man redan köpt den eller bara funderade på det.


Jaja. Får se om jag orkar det nån dag...

Av Nenny - 12 september 2007 19:42

Imorse var det styrketräning som gällde. Jag var laddad till tusen och hade ett toppenpass. Skönt var det.

Det blev dock ingen morgonpromenad då jag inte kännde för att duscha 2 gånger.

Gjorde mig ett toppenmellanmål idag också . 2 delade äpplen som jag strödde lite kanel på. Ojojoj vad enkelt. Att jag inte kommit på det tidigare. 100 gånger godare än att bara sitta o gnaga på ett äpple. På nåt sätt roligare att äta det så också. Trots att det bara var delade äpplen med kanel.... Jaja. Det är livets små glädjeämen.


Idag har det dessutom varit EFIT och bilderna kommer upp på hemsidan inom kort.
Av Nenny - 11 september 2007 19:25

Jag är i desperat behov av nya walkingskor. De skorna jag använder i nuläget är gamla aerobic skor som jag har haft i säkert 8-10 år. De är absolut inte anpassade för gång egentligen. Jag får ont på trampdynorna och de skaver på lilltårna. Jag får dessutom ont i hälsenan av dem eftersom det är så högt skaft på dem.


Detta har varit gott nog för mig fram tills nu. Jag går oftast inte längre än max 45 min i sträck numera. Mest på grund av skorna. Och det är inte bra. Jag måste ha sköna skor som jag kan gå långt o mycket i. På styrketräningen är det skit samma men för promenaderna behöver jag verkligen nya.


Det tråkiga är att vi har lite krasst med pengar just nu. Så jag får snällt vänta tills vi har råd. Eller önska mig i födelsedagspresent kanske?!


Imorgon har jag ledigt, äntligen. Jag har jobbat 9 dagar i sträck så det behövs.

På schemat imorgon står:

  • EFIT (ett foto i timmen)
  • Morgonpromenad
  • Styrketräning
  • Ska försöka att fixa lite på hemsidan


Idag har jag lyckats sätta i mig runt 1700 kcal så jag försökte kompensera det med en rask promenad. Det blev 45 min och 240 kcal förbrännda. Nu har jag ont i lilltårna igen...

Av Nenny - 11 september 2007 05:18

Hahaha. Efter att ha läst Malins blogg som firade ett år på sin blogg igår så såg jag att det låg en ny "kategori" på min egen. "För ett år sedan"


Idag är det ETT ÅR sen jag startade denna bloggen tydligen. Hahaha det hade jag missat TOTALT.


Så grattis på ettårsdagen lilla bloggen. Må du leva många år till!!!!Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se