Direktlänk till inlägg 22 oktober 2007

Seg blogg...

Av Nenny - 22 oktober 2007 22:20

Det har varit svårt att blogga på sista tiden. Det går helt enkelt inte att komma in på sidan. Varken för att läsa bloggen eller för att uppdatera den.

Men de jobbar på problemet fick jag reda på idag. Så hoppas det är fixat snart.


Jag är ledig i 2 dagar nu. Skööööönt. Ska slappa o levla min tailor i World or Warcraft, datanörd som jag är. Det är kul att spela för tillfället. Men det brukar gå i vågor. Rätt vad det är tar det totalstopp och jag måste sluta spela i ett par månader. Men som sagt. Just nu är det kul. =)Tusen tusen tack för era inlägg tjejer! Ni ska veta att det betyder mycket för mig och att det värmer. Och det behövs nu när det är kallt. ;)

Tack till er allihopa!! Ni är guld värda.

KRAAAAM!!!  =)

 
ANNONS
 
Anna hollnissa

Anna hollnissa

23 oktober 2007 08:54

Ja kämpa på jag hejar och jublar för dig för att du fortsätter skriva och kämpa. Du är grym. Wordcraft verkarroligt. Skulle också vilja spela. Men jag har ju aldrig någon tid över suck!! Kram Anna Panna

http://www.viktkoll.wordpress.com

 
Kin@

Kin@

24 oktober 2007 09:19

Mmm, det är ett bra höstnöje, tycker jag, att vara datanörd för ett tag! - klart vi hejar på dig!!!
Slappa ordentligt nu!
kramiz

http://giblogg.familjenlevin.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se