Direktlänk till inlägg 24 oktober 2007

Kalles kaviar med banan

Av Nenny - 24 oktober 2007 15:41


Jag har testat den. Vi hade den på jobb förra veckan (vill ju inte köpa hem en hel tub bara för att testa) och jag var bara tvungen att testa. Hur äckligt det än låter...


Faktum är att det alls var så äckligt som man kunde föreställa sig. Men grejen är att det är kaviar och färskost med lite bananpuré i. Jag smakade inte ens bananen. Det smakade mild kaviar helt enkelt.

Så nu vet ni...


Update...

"hur kunde du utesluta bananen? är inte den blandad med själva kaviarn?"  undrar Jessica

Jovisst är bananen blandad med kaviaren. Det jag menade var att det knappt smakar banan alls. Den smaken är så väldigt liten. Smaken blev ju mest mild kaviar som sagt.  
ANNONS
 
ThinkAboutThat

ThinkAboutThat

24 oktober 2007 16:03

Det låter fortfarande tillräckligt äckligt för att jag inte ska våga prova ;) Gillar ifs inte kaviar i vanliga fall :P

http://thinkaboutthat.blogg.se

 
Ingen bild

jessica

24 oktober 2007 22:23

hur kunde du utesluta bananen? är inte den blandad med själva kaviarn?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se