Direktlänk till inlägg 25 oktober 2007

Mer mat.

Av Nenny - 25 oktober 2007 20:48

Tack Anna för dina inlägg!!!  =) Nu var det ju dock så igår att allt jag åt inte kom med på bild tyvärr. Men annars försöker jag, när jag har bra dagar, att anpassa min vardag efter maten och försöker äta var 2 -  4 e timme. Det beror en hel del på hur jag jobbar hur lång tid som går. Men jag försöker så gott jag kan...


Jag har varit en större svacka men jag är på väg upp igen. Och det känns skönt. Tack alla ni som finns där och stöttar o peppar mig även när jag har dåliga dagar!!! Stor Bamsekram till er ALLA!!! =)

Tankarna har fallit på plats igen. Jag tänker efter en gång till när det är nåt jag är sugen på. Idag ville jag verkligen ha choklad. Och istället för att köpa ett 100 g mjölkchoklad så köpte jag ett litet Palle Kuling choklad. 25 g. Och det räckte...  Yay... =)


Och nej då. Självklart ger jag inte upp. Aldrig, never, no way.
 
ANNONS
 
Veronica

Veronica

26 oktober 2007 08:04

Tack!!
Hoppas allt är bra med dig. Nu kör vi gärnet! =)

http://viktigaveronica.blogspot.com

 
Anna

Anna

26 oktober 2007 08:39

Härligt!
Blev lite orolig att jag predikade på för hårt där igår och att du skulle ta det fel. Nu kör vi. :)

http://www.viktkoll.wordpress.com

 
Kin@

Kin@

26 oktober 2007 23:02

Precis!!!
Du har kommit en bra bit på väg; mycket är ju att bryta ett beteende, ändra på sin inställning till det man stoppar i munnen...
Man behöver inte fläska på med en 200 g choklad kaka, bara för att man är sugen; nej 1 ruta, kanske 2 av 70% mööörk choklad, räcker gott och väl för mej!
kramiz & trevlig helg!

http://giblogg.familjenlevin.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se