Direktlänk till inlägg 31 oktober 2007

På gång igen. Äntligen!!!!

Av Nenny - 31 oktober 2007 07:52

Efter en skön sovmorgon och en skön dusch så lunkar jag ut i köket för att fixa en skön frukost...Trodde jag ja... Ingen har orkat ta tag i vårt bombnedslag till kök och att mötas av det på morgonen är ingen höjdare. Det har blivit för mycket nu, man vet inte vilken ände man ska börja. röra

Nåja. jag rotade fram en skål, äter med en dessertsked och lämnar resten till en annan dag... orkar inte själv. Vi får göra en gemensam insats sen.


Måndagen o tisdagen har annars varit bra.


Måndagen:

Frukost: fil, müsli o blåbär. Grönt te

Mellis: äpple

Mellis: knäcke m ostskiva

Lunch: köttbit med potatis o sås. 1½ morot

Middag: Laxfile med potatis o sås. Blomkål o broccoli

Kvällsfika (i brist på ett bättre ord) : 2 kakor och te


Tisdagen:

Frukost: Fil, müsli och te

Mellis: 2 knäcke med 2 skivor ost

Lunch: Laxfile med potatis o sås. Blomkål o broccoli

Middag: Lasagnette

Kvällsfika: Lite glass och 2 kakor.


Jag jobbar väldigt oregelbundet och har oregelbundna raster också. Men jag försöker knåpa ihop dagarna så gott jag kan i alla fall.


Jag har också börjat äta Rosenrot. Och jag tycker att det hjälper. Man blir lite piggare och lite mer alert på nåt sätt. Kan behövas så här i hösttider när ljuset försvinner.

Kram på er alla där ute! Kämpa på!!!!

 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

31 oktober 2007 13:25

Liknar mitt kök det där. Ska ta tag i det strax... men orkar inte riktigt egentligen.

Ja, vi får se hur belöningsburken fungerar... än så går det bra, men så har jag bara haft den i två dagar också.

Ja, det är jättesvårt att välja ringar. Men som du säger: jag får följa mitt hjärta... och snacka med killen.

Kram på dig!

http://www.metrobloggen.se/filifjonkan

 
Ingen bild

a-k

31 oktober 2007 17:40

Cheezuz! Bjuder du på en "efter" bild när du städat..så jag kan lugna ner mig... :) // la pedanta

 
Beathe

Beathe

3 november 2007 21:19

Vad bra att du har fått motivasjonen tillbaka :D SÅ tråkigt att den ska lysa med sin frånvaro så ofta. Men stå på tjejen! Du är duktg! och du är värt att må bra! Kram Beathe

http://www.beathesfitness.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se