Alla inlägg under oktober 2007

Av Nenny - 4 oktober 2007 08:32


Ställde klockan på halv 6 bara för att få stänga av den o somna om. Mmmm kurar in mig i täcket igen.

Vaknar till vid halv 7 och känner mig pigg o rejälv utvilad. Ligger o drar mig till kvart över 7. Åhh så skönt. Helt utvilad och ändå uppe kvart över 7.


Upp på löpbandet för en rask promenad på 40 minuter. Jag hade ett rejält tempo och gick med rejäl lutning delar av tiden. Svettigt.


Slänger igång en maskin disk och börjar fixa frukost. Märker att alla skedar är i maskinen så jag äter med en sked som är aningen större än våra vanliga. Men det gick hur bra som helst det också. =)


Idag ska det tvättas. Måste ha rena kläder med oss till Köpenhamn. Det ska också städas eftersom mina föräldrar kommer hit i eftermiddag. De ville fira mig innan vi åker. Det blev ingen "låda" att servera idag. Det blir lax o potatis. Det är så gott med lax.


Bara för att jag fyller år har jag fått presenter av ica. På ica maxi fick jag en tårtspade o en daimtårta och på ica kvantum fick jag en amarettotårta. Tack för det Ica. Väldigt snällt!! =) Så efterrätten är avklarad...


Nu ska jag städa lite och sen duscha. Sen slappa lite med min tidningshög som jag har liggandes.ANNONS
Av Nenny - 3 oktober 2007 13:22


Hela oktober är rosa. Jag ändrar bakgrundsbild för att visa mitt stöd.

Oktober månad är bröstcancerns månad.


Alla kan drabbas. Min egen syster fick bröstcancer för 3 år sen. Då var hon 30 år. Hon har fått behandling och mår bättre nu.


Glöm inte att undersöka dina bröst. Hittar du nåt som inte känns rätt så uppsök läkare.


Köp det rosa bandet eller skänk pengar direkt. Det räddar liv.


      Rosa bandet


            Cancerfonden


ANNONS
Av Nenny - 3 oktober 2007 05:44

Gårdagen var rätt bra matmässigt.


Men jag var helt off på jobbet. Jag såg halvsuddigt, hörde inte vad kunderna sa, fick inte rätt på tangenterna och skrev fel miljoner gånger. Dessutom väldigt svårt att fokusera. När jag äntligen hade min första rast känndes det som om jag hade jobbat i 10 timmar. Men så har jag också jobbat 9 dagar i sträck och idag blir det min 10e. Lugn, jag följer alla lagar med veckovila o dygnsvila o sånt.


Idag jobbar jag bara 3,5 timmar. Sen är jag ledig i 4 dagar!!! Oj vad skönt det kommer att bli.


Vi fick ett elakt stenskott på framrutan i somras och igår körde Björne inom en verkstad för att höra vad det skulle kosta. Det var tydligen bara att byta hela rutan. Det sitter nästan mitt i synfältet och är rätt stort. Inte för att varken jag  eller björne strörs av det när vi kör men de skulle tydligen inte godkänna det på en besiktning. Så det är väl bara till att punga ut med 1500 (självrisken) och byta rutan. Men först ska vi till Köpenhamn. =)


Av Nenny - 1 oktober 2007 20:37


Tack för ditt inlägg Vågen.  =)

Givetvis ger jag inte upp nu. Jag SKA lyckas. Punkt slut.


Nästa vecka ska det bli ett större minus. Jag måste komma ikapp i min planering. Jag ligger ca 5 kilo efter nu. Måste ta igen det nu...

Måste dessutom se till att MOTIONERA. Det har inte alls blivit av den senaste tiden. Björne är fortfarande krasslig och vill inte styrketräna. Jag vill inte gå ner själv. Jag är för feg o mesig. Vill ha Björne med mig.

Jag har inte tränat hemma heller. Bästa ursäkten nu är att det är såååååå mycket mysigare att sitta i soffan o mysa. Fast jag vet mycket väl att känslan efter ett pass på gångbandet med svetten droppandes från håret är såååååå mycket skönare. Men latheten segrar. Behöver ju dessutom nya gångskor för att få optimal träning och för att inte få ont i tassarna.


Vi har en friskvårdstävling på jobb där man kan tjäna ihop poäng när man motionerar och sen få fina priser. Jag siktar på en väska men fattas 100 poäng. Så nu måste jag sätta fart. Jag SKA ha den där fina väskan.


Imorgon börjar jag inte förrän kl 12 så då ska jag fanemej hinna träna innan frukost.


Spark i ändan, Nenny. Rejäl spark i ändan.Av Nenny - 1 oktober 2007 05:29


Gah... 77,2 blev dagens resultat. Bara - 0,1.


Jag e väl rätt trött på hela grejen nu. Har ju redan hållit på i drygt ett år och det kommer att ta ett år till. Det är ju rätt drygt... Men det är väl bara att köra vidare. Eller hur??Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se