Direktlänk till inlägg 7 november 2007

Vill ha

Av Nenny - 7 november 2007 06:11

Jo jag har redan en stegräknare. En liten en. Men jag använder den inte. Den är för liten. Jag glömmer bort den. Den är inte rolig.


Denna vill jag ha!!! Finns på Stegräknare.se



Den heter Omron Walking Style II Black (finns i vitt o rött också). Du kan bära den nästan var du vill: runt halsen, i fickan, ja till o med i väskan. Den har 7 dagars minne och nollar sig själv vid midnatt varje dag. Dessutom räknar den dina "Aerobic step". Dvs de steg du tar som är snabbare och som gör att du anstränger dig mer. Räknar också steg (givetvis) men också kaloriförbrukning o fettförbränning. Kostar 329 kr.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jonna

7 november 2007 17:00

Hej tjejen!
Följer din blogg och vill tacka för tipset på stegräknaren, nu har jag skickat efter den och det ska bli spännande att köra igång.

 
Beathe

Beathe

7 november 2007 20:02

Jag köpte mig en sånn stegräknare förra fredagen en röd :) och är jätte nöjd! Den är hur bra som helst! Men på life här i stan (eskilstuna) kostar den 399 :( Du är jätte duktig! Stå på! :) Kram Beathe

http://beathesfitness.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se