Direktlänk till inlägg 7 november 2007

Fler skor!

Av Nenny - 7 november 2007 16:05


Mina skor kostade inte mer än 390 riksdaler! De hade kostat 600. =) Som hittat.


Idag gav mig ut igen. Denna gången för att hitta ett par vinterskor. Jag hittade hur mycker snygga stövlar o kängor som helst. Men inga jag kunde ha. Jag har för stora vader. Får inte ihop dragkedjan. Suck. Men jag hittade ett par som passade i alla fall... 349 kr kostade dessa.

Körde en sväng inom Ikea också men hittade inte så mycket där. Kom hem med en gryta som rymmer 3l. Det vi har hemma nu är 1,5 l eller 5 l... passar dåligt just till de där mellansakerna som pasta o potatis osv till oss två. 3 l blir nog perfekt. Köpte också två svarta blockljus. =) En styck julklapp, två st magnetiska burkar + två magnetiska krokar att sätta på tex kylen eller i vårt fall whiteboardtavlan (som inte alls är vit utan silvrig med svart ram) Passade fin fint med svarta "burkar " på den.  Syns inte så jättebra men men. (ignorera gärna den fula tapeten)Glömde helt att rapportera om veckans vikt i måndags: 78,3 blev det. Så det var 0,5 kilo minus på en vecka... 
ANNONS
 
Ingen bild

a-k

7 november 2007 16:20

nice shoes !

 
Anna hollnissa

Anna hollnissa

8 november 2007 08:04

Hej!
Har samma vadproblem. Vågar inte ens prova de där tjusiga höga stövlarna.

http://www.viktkoll.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se