Direktlänk till inlägg 13 november 2007

Bra start!

Av Nenny - 13 november 2007 07:45

Gårdagen blev hur bra som helt.


Frukost: Fil o Müsli

Lunch: Pasta carbonara

Middag: Bakad Potatis (Hemmagjord) med sallad o kyckling/curry röra

Kvällsmål: 2 knäcke med smör o ost. 3 dl Proviva Blåbärsdryck.


Totalt kalorimässigt: 1451


Trots avsaknaden av frukt så kallar jag detta en bra matdag.


Jag körde dessutom 45 minuter på Wiin. 45 svettiga minuter ska tilläggas. Boxningen är jobbig. =) Jag har träningsvärk i armar o rygg idag... Haha.


Stegräknaren kom med posten igår. Wohoo!!! Runt 12 tiden. Den var snyggare i verkligheten faktiskt. Enkel att ställa in o funkar ypperligt att ha hängandes runt halsen. Gårdagens steg blev 381... Bara steg i lägenheten. Jag var inte utanför ytterdörren igår. Idag ska jag ha en "kontrolldag". Kolla vad jag rör mig en vanlig arbetsdag. Sen får jag sätta mål efter det.


+10 kr för bra mat

+5 kr för minst 30 minuter på Wiin.

=15 kr i belöningsburken. Jippi. =)


 
ANNONS
 
Anna

Anna

13 november 2007 08:43

Härligt!
Så ska det se ut. Heja heja. Nu kör vi på samma stil resten av veckan. Kram Anna

http://www.viktkoll.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se