Direktlänk till inlägg 25 november 2007

Skittrött

Av Nenny - 25 november 2007 20:52

Länge sen sist... jag vet.


Jag har mer eller mindre totalt tröttnat på precis allt. Jag misslyckas gång på gång på gång på gång på gång. Om och om igen. Jag har tappat sugen totalt. Känner mig så nerslagen i skorna att jag har gett upp senaste veckan. Orkar helt enkelt hålla på o vara duktig. Orkar ingenting. Jag har av och till kännt mig småsjuk men inte tillräckligt sjuk för att vara hemma. Jag blir mest matt och slö av att gå med halsont ena dagen, snuva andra och feberfrossa ytterligare en annan dag. Kroppen orkar väl inte mer. Jag orkar inte med mitt jobb och så får jag dåligt samvete för det och så blir jag ännu mer trött o sliten för det. (Har dock pratat med chefen om läget...)

Jag skulle behöva en veckas semester. Bara vila. Hitta tillbaka. Men har inte en enda semesterdag kvar att plocka ut.


Känner mig matt och orkeslös samtidigt som jag känner mig sönderstressad och uppjagad. Allt på en gång.


Jag lyckas verkligen med konsten att börja om flera gånger i veckan med hela viktgrejset. Om och om igen. Skärpa mig - Misslyckas - Skärpa mig - Misslyckas. Om och om igen. Jag är verkligen skittrött på mig själv. What´s the point liksom. Varför försöka när jag vet att jag misslyckas. Jag VET att det är totalt fel inställning men va fan. Jag orkar inte just nu. Det får bli som det blir. Det kanske blir paus till efter jul. Jag kanske hittar tillbaka nästa vecka. Det får bli som det blir.


 Antagligen blir det lite mindre bloggande. Jag får se... 
ANNONS
 
Erika

Erika

26 november 2007 11:27

När man fastnat i ett ont ekorrhjul man inte tar sig ur, det är då kroppen säger att man behöver en paus för att tänka över framtida beslut. Ta en break till efter nyår, känn efter hur du mår men försök ändå att se ljusglimtar i vardagen. Avsätt tid för dig själv och gör saker du vill och saker du mår bra av.
OM och NÄR du vill börja om, skriv ner en plan och ett mål för hur resan ska se ut. Den behöver inte vara detaljerad – det viktigaste är att den är realistisk. Jag tycker att din resa hittills har varit jättebra, sen kan man ju inte vara uppe på kurvan och nå toppresultat vecka efter vecka, vi är bara människor av kött och blod som oftast åker berg- och dalbana på den utstakade banan.

http://kiloras.blogspot.com

 
Ingen bild

a-k

28 november 2007 20:45

Been there done that..som alla andra bantare. Just nu trivs jag ganska bra 164 cm / 65 kg. Inte smal men inte fatty. Tricket, man måste bestämma sig riktigt riktigt, rannsaka själen ,vill du det här verkligen...Sen har jag ätit med jämna mellanrum, skippat godis (inte svårt) men fikat på helgen oftast.Funkar kanon..Dyker in här igen så får vi se om du kommer på någon lösning..I do believe so!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se