Direktlänk till inlägg 4 december 2007

Det var inte meningen att det skulle bli såhär.

Av Nenny - 4 december 2007 23:02

Inte denna gången. Jag hade bestämt mig. Jag hade verkligen bestämt mig. Jag var redo för en förändring. Jag hade låst siktet på målet och jag visste precis hur jag skulle ta mig dit. Men ändå gick det snett nånstans.

Jag tappade greppet och nu hittar jag inte tillbaka.


Jag mår visserligen bättre nu. Känner inte mig sjuk hela tiden. Men jag vräker i mig godis o skräpmat. Tränar inte mer och lagar knappt nån mat hemma. Jag kan inte riktigt beskriva i ord hur besviken jag är på mig själv. För till och med när jag är SÅ målmedveten och inställd på att lyckas, så misslyckas jag. Jag har tappat allt vad hopp heter och jag har noll tilltro till mig själv.

Jag vill verkligen inte ge upp. Men i nuläget känns det inte så lönt att fortsätta. 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

5 december 2007 07:54

Men gumman då!
Hur kommer detta sig då? Du som varit så duktig.
Något som har hänt?
Frånvaron av ljuset just nu gör att många känner sig nere och inte alls så peppade längre. Men det kanske är just ett litet avbrott från allt tänk du behöver? Ta dig någon vecka och fundera på VARFÖR du vill ner i vikt? HUR du har gjort hittills och hur det har varit och vilket resultat det har gett? VAD du behöver för att få igång motivationen igen? Och så vidare.
Snart är du tillbaka igen, det är jag säker på.
Håller tummarna för dig!
Stor stor kram!

http://www.metrobloggen.se/filifjonkan

 
Coyntha

Coyntha

5 december 2007 08:34

Kom igen!!jag läser dig varje dag och jag kan inte bara gå när du är så besviken.
Jag har kämpat mycket med att gå ner själv. Jag har ett förslag, kanske inte den bästa men men.... det är värt att prova.
Jag föreslår att du kan prova med "diet pulver" 1 eller 2 veckor ( Inte mer!) då kommer du att se ett STORMINUS, sen kommer du att bli jättemotiverad igen.
Det funkade för mig, faktist!
Om du vill, kan du kontakta mig och vi pratar lite till, ok? (Coyntha@gmail.com)
Hoppas att du kan fröstå min svenska hehe :)

Stora kramar

http://diario-conny.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se