Direktlänk till inlägg 6 december 2007

Behöver verkligen er hjälp!!!

Av Nenny - 6 december 2007 08:33

Näää jag vill verkligen inte ge upp. Jag vill klara det här. Jag kommer att ta paus till efter jul och sen startar jag upp igen.


Men ni måste hjälpa mig. Hur ska jag undvika att hamna i samma situation igen?? Samma grej händer ALLTID. Varenda jävla gång.

Jag är jätteduktig flera månader (år till o med) och kan gå ner massor med kilo. Jag tränar, lagar mat hemma, undviker godis och skräpmat. Jag sköter mig och är glad och lycklig. Sen rätt vad det är så tar det tvärstopp. Jag tröttnar på att inte få äta vad jag vill när jag vill. Jag orkar inte räkna, mäta, väga och hålla koll på varenda gurkbit jag sätter i mig. Jag börjar äta massor med godis och slutar träna.

Jag är lat och jag vill äta massor med mat o godis. Jag har alltid ätit mycket. Mest massa småätande.

Jag vet att det funkar med bra mat med mycket fribrer och många mellanmål. 3 timmarsdieten funkade ju rätt bra för mig. Det har jag bevisat för mig själv. Men det går inte att ersätta den känslan man får när man äter ett choklad med ett äpple. Det händer liksom inte samma sak i kroppen...


Att det här skulle vara svårt det visste jag. Men inte att det skulle vara SÅ svårt. Man läser i tidningar o på nätet. Kollar på tv.... Hon gick ner 40 kilo på ett halvår. Lätt som en plätt. Han gick ner 20 kilo på 4 månader. Men det är väl det som säljer. Det är det folk vill se. Att det är lätt och tar ingen tid alls. Jag har slutat se på "du är vad du äter" just av den anledningen. Orkar inte med att bli arg längre. Det funkar inte så i verkligheten. Kanske är bäst att sluta med tidningar o internet också när det gäller denna frågan. Läsa bloggar från riktiga livet istället. Vi som bloggar gör det i verkligheten. Inte för att göra bra tv eller sälja lösnummer av nån tidning.


Jag ska ta tiden nu fram till jul och verkligen tänka efter. Skriva upp vad jag vill med det hela och varför. Tack Filifjonkan för ditt inlägg!!!

Jag ska nog inte ha för höga krav på mig själv heller. Det blir bara åt helvete med allt när jag misslyckas med mina mål.


Coyntha tipsade om pulverdieter. Det har jag testat för länge sen men det kan jag inte med. Jag måste ha riktig mat. Måste få tugga och känna olika smaker. Men annars tack för tipset!!!

 
ANNONS
 
Anna

Anna

6 december 2007 09:54

Hmm.. Det är svårt det där när motivationen brister och man känner sig kass. Försök att fokusera på saker som gör dig glad. Och inte saker som får dig att må dåligt. Ta en dag i taget, jobba hela tiden med självförtorendet och ge dig själv positiv feedback.Är det något annat du lyckats med som du är stolt över, hur gjorde du då. Kanske du kan referera dig själv till det. Och famförallt. Häll huvudet högt, var stolt men ändå ödmjuk. Kram Anna

http://www.viktkoll.wordpress.com

 
Ingen bild

katinka

6 december 2007 11:14

Det är inte lätt. Har testat olika grejer i olika omgångar. Fast mest besviken har man väl blivit när man kommit in i träningen. Man måste nog ändra hela sin livsstil för att lyckas, och sedan hålla och må bra. Det sista påhittet var att testa viktklubben. Men det blev jag bara stressad av, lyckades sällan komma upp i antalet. Åt alldeles för lite, det är inte bra det heller:( Men så började jag ut och gå i mitt arbete, ca en timme varje dag. Det tristaste som finns är att ut och gå. Men om man inte går bara framåt tillbaka utan hittar nåt ställe där man går runt. Det är mycket trevligare än att gå samma sträcka dit o tillbaks:)
Jag betalade medlemsskap på viktklubben ett halvår men har inte varit in dit på läääänge:) Nu har jag helt plötsligt gått ner 5 kilo... HUr vet jag igentligen inte, det ända som jag vet med mig är att jag går en prommis då, en timme varje dag...
Det kanske kan vara värt ett försök, vet inte jag. Man mår mycket bättre, friskt och fräscht:) Piggare blir man också....
Många peppkramar från mig...

 
Filifjonkan

Filifjonkan

6 december 2007 18:03

Det kanske är just alla förbud och måsten som du måste ändra på? Ett förbud gör ofta att man lockas ännu mer.
Jag tror att alla har olika metoder att gå till väga på och det gäller att hitta "sin metod". Kanske behöver du få lov av dig själv att få unna dig något ibland?

Att jämföra sig med alla andras viktnedgånger är aldrig något bra. Man blir bara på dåligt humör när man hör om alla andras lyckande när man själv inte är på g. Men anledningen till att andra går ner så mycket kan ju vara att de har så otroligt mycket mer att ta på också, så jämför inte!

Ägna en ledig stund under jul- och nyårshelgen till att fundera över vad som passar dig.

Stort lycka till!
Kramar!

http://www.metrobloggen.se/filifjonkan

 
Anna hollnissa

Anna hollnissa

7 december 2007 13:31

Kom in och bidra med ett rim hos mig. // Kram Anna

http://www.viktkoll.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se