Direktlänk till inlägg 8 december 2007

Hjärtligt tack

Av Nenny - 8 december 2007 08:54

För alla era inlägg. =)

Faktum är att jag inte alls mått speciellt bra på ett tag. Sen sensommaren skulle jag tro. Först nu ser jag samband på allt. Jag har haft det überstressigt på jobbet och det har slitit som fan på mig. Dessutom har jag samtidigt försökt stressa fram ett viktresultat och allt leder bara till att jag egentligen inte alls mår bra. Jag är trött, arg, irriterad, svårt att koncentrera mig på saker, fingarna funkar liksom inte ihop med hjärnan på jobb. Jag hör en sak, hjärnan får det till en annan sak och fingarna till en tredje. Jag är ledsen o deprimerad. Varvar ALDRIG ner. Inte ens när jag är ledig och bara ligger i soffan och gör nada. Kan inte slappna av.

Har ibland hjärtklappning på jobb.


stressJag har inga semesterdagar kvar och det är inte lätt att få ledigt så här innan jul. Jag har försökt få tjänstledigt ett tag men har inte fått svar än.


Grejen är att jag har sökt runt lite på nätet med dessa symptom och hittade en sida om utbrändhet. Där var en lista med 15 punkter. Svarade man ja på flera av dem kunde man vara utbränd. Jag svarade ja på 10 av dem. Och det skrämmer mig fruktansvärt mycket. Utbränd?! Jag?! Jag är ju för fan bara 30 år. Borde verkligen ta ett snack med farbror doktorn men jag drar mig väldigt mycket för det. Jag tror det hjälper om jag bara får vara ledig ett tag. Jag vill INTE ha diagnosen utbrändhet. Fast å andra sidan får de kanske upp ögonen på jobb då. Jag har sagt till miljoner gånger att det är för stressigt men en diagnos med utbrändhet kanske får de att ändra sig och se till att minska på tempot.


Jag får helt enkelt ta det så lungt jag kan ett tag. Inga måsten eller förbud. Bara försöka slappna av så gott jag kan o njuta av det lilla.

Jag ska inte tillföra mer stress genom att tvinga fram minus på vågen. Jag får fokusera på att må bra först. Sen kommer jag igång igen ska ni se.


STORT TACK för all er hjälp! Tack för att ni finns där ute!

 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

9 december 2007 12:55

Från en som också har varit i din situation så säger jag bara ta det lugnt och gör vad själv känner för. Jag koncentrerade mig på en sak jag tyckte var roligt och försökte hitta all tid åt den. På så sätt slapp jag priorotera och hitta tid åt olika saker. Det fungerade för mig. Ta väl hand om dig själv! Kram!

http://baracecilia.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se