Direktlänk till inlägg 17 december 2007

Sjukskriven

Av Nenny - 17 december 2007 21:49

Jag har varit sjukskriven sen tisdagen förra veckan. Jag är sjukskriven hela denna veckan också. Jag mådde  verkligen inte alls bra. Jag var så stressad och utarbetad att jag inte klarade mitt jobb. Varvade ALDRIG ner. Gick till läkaren i torsdags. Det funkade inte längre att sitta på jobb med hjärtklappning och vara grymt irriterad på allt. Han lyssnade på mitt hjärta. Sa att det slog VÄLDIGT fort. Han ville ta EKG på mig också. Fick ligga o vila 10 - 15 min och sen kom en sköterska in med EKG maskinen. Massa slangar fästes på mig och min hjärtrytm noterades. Jag fick även lämna urinprov och blodprov.


EKG:t såg som tur var bra ut. Men jag hade en vilopuls på 97! Detta fick jag höra är väldigt högt. Normalt var mellan 60 - 80 sa han. Svaren på blod- och urinprover har jag inte fått än. Han gav mig ingen direkt förklaring till varför jag mår så här men stressen var nog en stor faktor i det hela. Så nu är jag hemma och försöker varva ner så gott jag kan. Det går väl sådär... Känner mig fortfarande stressad vissa dagar. Andra dagar är lite bättre.


Idag har vi bakat lussebullar. Lite sent kanske men det hjälpte mig nog att slappna av lite. Och de blev väldigt goda. Receptet hittade jag på recept.nu Sök på "lussebullar" där så kommer "Annas saftiga lussebullar" upp.


Jag hoppas verkligen att det hjälper att vara sjukskriven denna veckan också. Jag vill må bra igen. Få orken tillbaka. Vilja göra saker. Hitta tillbaka på alla sätt o vis. Börja ett nytt år på ett bra sätt. =) 
ANNONS
 
Malin

Malin

18 december 2007 17:23

Gumman, krya på dig!
Försök stressa ner, men jag vet att det är lättare sagt än gjort.
Hoppas du får en lugn och skön jul och att du laddar batterierna.
Kram kram

http://mallingen.blgospot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se