Direktlänk till inlägg 27 december 2007

Back to Work

Av Nenny - 27 december 2007 09:50

Julhelgen har varit rätt så lugn. Vi firade på Björnes sida i år. Det var mat o klappar i vanlig ordning.

Jag fick en fin våg av Björne! En sån som mäter fettprocent, vatten, muskler osv. Mina värden ser inte alls bra ut. Men nu när julhelgen är över ska jag börja ta tag i mig själv igen. Så mycket jag bara orkar. Ska göra ett par kontrollvägningar nu i dagarna och sen kommer jag att lägga ut det här i början på nästa vecka.


Idag är det dags att jobba igen efter 2 v sjukskrivning. Men jag ser inte fram emot det. Jag har verkligen försökt slappna av så mycket som möjligt nu när jag har varit hemma men jag vet ärligt talat inte om det har hjälpt. Jag känner mig stressad igen när jag tänker på det. Dessutom har de höjt vissa nivåer igen.


Det är jävligt trist. Jag måste nog fixa ett nytt jobb. Jag varken vill eller kan jobba i denna stressen.

Men hela processen att söka nytt jobb, skriva ansökan, gå på nervösa intervjuver, sitta o vänta på svar och sen komma till ett helt nytt ställe med helt nya rutiner o folk är inget jag ser fram emot alls. Jag känner mig trygg o säker nu. Jag har dessutom blivit av med min migrän och jag är rädd att den kommer krypande tillbaka på ett nytt jobb.


Men hur som helst ska jag efter bästa förmåga o ork ta tag i mina matvanor nu igen.


Hoppas verkligen ni alla har haft en riktigt skön jul och att ni mår bra!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se