Direktlänk till inlägg 17 januari 2008

Bloggkramp?!

Av Nenny - 17 januari 2008 10:20

Jag blev tydligen utmanad av Angel. Men tyvärr så är jag inte så mycket för dessa utmaningar. Sorry. Men om nån känner sig manad att bli utmanad så finns "reglerna" på hennes sida. Men tack för tanken. =)


Kul att ni verkar gilla chokladen. En ask går på runt 40 kr men sen varar den ju väldigt, väldigt mycket längre än "vanlig" choklad.


Jag har på nåt sätt haft lite svårt att blogga på sista tiden. Kan man få bloggkramp?! Jag har massor med grejor i huvudet men jag får lixom inte ut det på nåt vettigt sätt. Jag hade miljoner saker jag hade kunnat blogga om igår. Men jag var trött och tänkte att jag ska göra det i lugn o ro i morgon när älsklingen sover. (Han jobbar natt denna veckan) och nu sitter jag här men får inte ut någonting. Hmmm. Kanske aktiverar hjärnan för lite nu när jag inte jobbar. Sitter ju mest o spelar WoW hela dagarna. Hehe.


Nåja. Jag är fortfarande inte 100% taggad än. Vet inte riktigt varför. Jag träffade en gammal skolkamrat häromdagen. Det var nog 12 år sen vi träffades. Och stora delar av samtalet tänker jag bara "oj vad han måste tänka att jag blivit tjock." Nu tänkte han säkert inte så, men jag inbillar mig det och det känns inte alls bra. Jag har nog gått upp 20 kilo minst sen vi träffades. Visst ska man skita i vad folk tänker men jag kan inte låta bli att tänka på vad andra tänker... hänger ni med. Jag vill inte att folk ska tänka så om mig. Jag vill att de ska tänka. "Oj vad fräsch hon ser ut. Hon har tagit bra hand om sig själv"

Ugh... jaja. Jag jobbar på bäst jag kan i alla fall.


Sköt om er därute i vintern.


 
ANNONS
 
Angel

Angel

17 januari 2008 12:36

Synd att har lite bloggkramp för det är kul o läsa din blogg, så du är saknad, men jag förstår dig...WoW är ju så kul! Vad för char spelar du? Själv har jag flera olika, präst, druid, mage, hunter, men favoriten är nog min druid :D! Prästen har jag liksom tröttnat lite på. Kämpar just nu med att få upp min hunter till lvl 70.

Sedan så kan jag förstå din tanke gång när du skriver om hur du tänker när du träffade på din gamla skolkamrat. MEN, han kanske tänkte just att du såg fräsch ut, för det kan man göra fast man är överviktig!Angel

http://angelwings.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

17 januari 2008 20:48

Precis samma tankar har jag haft när jag träffat gamla skolkamrater sen gymnasietiden. På den tiden vägde jag 53 kg och var mest skinn, muskler o ben.
Innan viktresan vägde jag 43 kg mer och fy för den känslan när man funderar hur den andre ser på en...
MEN jag tänkte oxå att hellre glad o överviktig än sur och underviktig :)
Krama

http://mallingen.blogspot.com

 
Corneli

Corneli

19 januari 2008 13:16

Jag har inte vågat skriva det ännu, men jag har också tänkt prova den där chokladen men inte än på ett tag och därför har jag inte vågat skriva det innan av rädsla att åka och köpa den direkt men nu är jag wild and crazy och skriver det i alla fall... Bloggkramp har jag haft många gånger så du är ursäktad :-), men saknad. Ang. det där du skriver om att träffa en gammal kompis och tänka sådär så har jag precis erkänt för mig själv att jag också ofta har tänkt så... Jag har till och med tänkt så när jag varit på anställningsintervjuer. "Tänk om jag varit smalare, då kanske de hade anställt mig." Eller om jag haft ett viktigt möte på jobbet så har jag tänka att de kanske inte passar sig att en tjokis som jag är med och representerar företaget. Det är ju sjuka tankar man har om sig själv.... Vi får tänka mer som Malin: hellre glad o överviktig än sur och underviktig :)
Kram och pepp
Cornelia

http://www.mia-caramia.blogspot.com

 
Laura

Laura

20 januari 2008 11:22

Jag känner igen känslan, det gör nog de flesta av oss men så ska du inte tänka. Du verkar vara en jättefin tjej, smart och bra på att uttrycka dig och jag är säker på att det är sånt som personer slås av när de möter dig!

http://www.klackerlacka.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se