Direktlänk till inlägg 21 januari 2008

Veckans vikt och ekologisk låda

Av Nenny - 21 januari 2008 19:03

Vågen var inte alls snäll imorse: 83,5 så det blir + 0,9 kilo. Men tack vare det fick motivationen en kick. Så nu jävlar börjar jag bli taggad. Yeah!


Dagen i övrigt har varit jättebra.

Frukost: 3 knäcke med lite ost

Mellis: 2 morötter

Lunch: Hemmagjord pizza (mums vad god den var)

Mellis: Te och 1/6!! av ett 10g choklad. (hahaha, jo faktiskt)

Kvällis: 2 knäcke med messmör o paprika.

Jag har dessutom fått i mig drygt 2 liter vatten idag tror jag. Törstig som fan har jag varit.

Så nu jävlar e jag på gång!!!!!!Idag har jag beställt en ekologisk låda från Mossagården. Den levereras fredag v 5. Hem till dörren. Jag har varit sugen på att testa det ett tag men det har inte funnits nåt företag som levererar till min ort. Men nu finns det. Hurra!!! Så nu testar jag "singellådan". Jag är ju visserligen inte singel men den lådan verkade bäst för oss. Lite grönsaker o lite frukt. Spännande. Frågan är bara om vi får inspiration till att laga nya saker av det vi får hem eller om det blir liggandes i kylen? Jag vet väldigt lite om grönsaker ska erkännas. Vet inte vad som är vad i butiken.  Men jag hoppas givetvis att vi hittar på nya saker att tillaga. =)


Nu ska jag göra en kopp te och slänga upp benen i soffan. 
ANNONS
 
Marie.Hj

Marie.Hj

21 januari 2008 20:16

Vad kul att höra att du är gå gång!
Färska grönsaker/frukt hem till dörren låter ju helt underbart. Jag bor på en liten ort så jag tror inte att det går här, synd...

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

 
Angel

Angel

22 januari 2008 07:44

Tråkigt med vågen, men ge inte upp! När det gäller grönsakerna så är det bara fantasin som sätter gränser, så testa och prova dig fram.

Angel

http://angelwings.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

23 januari 2008 15:55

Ja det känns superbra...
Men provade ett par jeans som jag kunde ha precis efter förlossningen för 4 månader, men inte kommer jag in dem...

http://75kilo.blogspot.com

 
Malin

Malin

23 januari 2008 20:10

Härligt att du vänder ett plus till att du blir taggad. Helt rätt!
Det där tar du igen och huvudsaken är ju att man försöker o tänker i sunda banor.
Berätta vilka grönsaker ni fick och om de var extra goda.
Kram

http://mallingen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se