Direktlänk till inlägg 21 februari 2008

Trevlig morgon!

Av Nenny - 21 februari 2008 11:33

Dagen so far...

Börjar med att slänga in en maskin tvätt och slänga igång diskmaskinen. Under tiden dessa arbetar tar jag stavarna och ger mig ut i ca 70 min. Skönt, skönt =)

Kommer hem, hänger upp tvätt och slänger igång en maskin till. Tömmer diskmaskinen o fyller den igen. (Ja fast inte med samma grejor då... )

Käkar frukost medans jag kör dagens bloggrunda. Vissa läser morgontidningen... Jag läser bloggar. Hehe.

Hoppar in i duschen. Varmt o skönt. Kör hårinpackning. peeling i ansiktet o hela baletten. Mmmm. Det är en pigg och glad Jenny som möter mig i speglen när jag är klar. Skönt att se! =) Faktiskt...


Ska städa lite mer i köket nu.

Ha det bra allihopa!!
 
ANNONS
 
Marie.Hj

Marie.Hj

21 februari 2008 12:58

Det är underbart med sådana dagar! Jag har oxå en liknande dag idag. Ute är det mulet, men i sinnet är det sol...
Jag mår så bra idag...
Kram

http://www.batgirlsblogg.blogspot.com

 
Angel

Angel

21 februari 2008 15:12

Låter härligt, varför kan det inte var så varje dag? Det vore toppen, eller hur?

Angel

http://angelwings.bloggagratis.se

 
Erika

Erika

21 februari 2008 21:33

Vad mycket du går, härligt! Frisk luft är toppen :)

http://kiloras.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se