Direktlänk till inlägg 25 februari 2008

Sugen hela veckan

Av Nenny - 25 februari 2008 10:22

Tyckte det var igår jag skrev senast. Men det visade sig vara flera dagar sen. Jösses vad tiden går fort då...


Nåja. Vågen hade bestämt sig för att stå stilla idag. +/- 0.

Dvs 82,4 idag också.Efter att ha betalat alla hemska räkningar tänkte jag bege mig ut på promenad. Angels stegrace börjar ju idag...


På med mössa, hörlurar o stavarna i ena näven o ett brev som först skulle postas i andra. Visst sken solen men det blåste betydligt mer än jag hade väntat mig. Och eftersom jag inte har någon riktig träningsjacka så går jag med en fleecejacka, utan vindskydd. Bara fleece. Stora vinterjackan är ju för stor, klumpig o varm att köra raska promenader i och vår/höst jackan är ju inte mycket bättre än fleecejackan. Så jag postade brevet o gick hem igen. Det hade inte funkat. Får se om vinden avtar så jag kan komma ut lite senare. Imorgon blir det jakt på en "promenadjacka". Måste ha bättre kläder att gå i annars blir det inte av.


Jag har varit helt omättlig veckan som gått. Konstant sug efter mat och godis. I fredags var det riktigt illa. Vi skulle göra en instance i World of Warcraft. Det innebär att man inte kan gå ifrån hur som helst, för att tex köpa godis, utan man sitter o spelar tills man är klar. Hela kroppen bara skrek GOOOODDDDDIIIIIISSSSSS. Jag blev halvt hysterisk o grinig. I ren desperation tog jag två bananer. Och efter att jag fått i mig dom så lade sig begäret lite. Se på fan. Så det blev ingen runda till macken. Jag överlevde kvällen.

Men igår var det dags igen. GOOOODDDDDIIIIIISSSSSSSS skrek kroppen. Efter lite thaimat så skrek kroppen fortfarande. Det blev en runda till en godisaffär där jag köpte lösgodis. Men här kommer det sjuka. När jag kommer hem och äntligen har fått mitt godis och ätit en stor del av det, så upptäcker jag att det inte alls hjälpte. Det stillade inte begär eller sug överhuvudtaget. Jag blev bara übermätt och äcklad. Men inte nöjd eller lugnare. Fortfarande sugen. Då är det ju nåt som är fel. Eller hur?! Jag tyder kroppens signaler fel. Jag kan inte känna skillnad på olika behov längre utan tror automatiskt att allt är godis/mat sug.


Insikt....


Frågan är nu bara vad fan jag ska göra åt det??!! Köra på frukten när jag är sugen på nåt??


Ja gott folk. Det är inte lätt det här. Det är inte lätt.

 
ANNONS
 
Angel

Angel

25 februari 2008 11:29

Hur går det med vattenintaget? Dricker du tllräckligt? Det kan vara det kroppen är ute efter.

Angel

http://angelwings.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se