Direktlänk till inlägg 26 februari 2008

Matbok o vatten

Av Nenny - 26 februari 2008 09:37

Jag har inte fört matbok på läääääääänge. Igår fick jag för mig att föra min frukost på Viktklubb. Det visade sig att gårdagens frukost innehöll 668 kcal. Över halva mitt dagliga intag. Jag ska helst ligga på 1300 om dagen. Min frukost igår bestod av: 1 surdegsmacka med lite smör, en skiva ost och 3 skivor gurka. En Yoggi Yangster, ett glas Oboy och te. Lunchen blev det Burger King där jag fick morötter trots att jag sagt till om pommes. Men tack vare det blev lunchen bara 344 kcal. Och det var ju bra. Hela dagen slutade på 1329 totalt. Jag är supernöjd. Vilket bra hjälpmedel Viktklubb är egentligen. Jag fick ju höfta lite på brödet till frukosten för det fanns inget surdegsbröd som verkade passa i Viktklubbs listor.


Det blev dessutom en liten promenad till fram på kvällen. 30 minuter knatade jag på. Men jag gick lite väl sent och det blev snabbt mörk o kusligt. (Måste fixa bra reflexer) Gårdagens steg blev dock inte mer än 5861. =( Och idag regnar det. Crap.


Planen var att jag skulle köra Björne till jobb idag och sen ta bilen o se om jag hittar nån bra promenadjacka o sen hälsa på gamla jobbet o så. Men jag sov uselt inatt. Jag låg vaken i ca 2 timmar. Sen gick jag ut o lade mig på soffan. Låg vaken 1/2 - 1 timme till skulle jag tro. Somnade till slut. Men bara för att vakna ca 2 timmar senare och inte kunna somna om. Låg vaken ett tag. Frös dessutom. Gick in o lade mig i sängen igen. Lyckades somna och 5 minuter (det kändes verkligen som 5 minuter) senare ska Björne upp. Bah. Näääääää Du får köra själv. Jag tar det imorgon. Så det blir till att sitta inne idag.


Dagens frukost är bara på 365 kcal och det är ju mycket vettigare. 2 surdegsmackor med lite smör, ost o gurka. Vatten till detta. Jo, angel, det kan mycket väl vara så att det saknas vatten i min kropp. Får inte alls i mig de mängder jag borde. Så det ska jag försöka rätta till. *Fyller upp ett glas till*

Skål! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se