Direktlänk till inlägg 28 februari 2008

Shopping

Av Nenny - 28 februari 2008 11:15

Igår blev det lite shopping. Promenadjacka o hylla till vardagsrummet stod högst på listan. Hyllan kom jag hem med men ingen jacka. Dock ett par mysbyxor, 4 par trosor, 3 par strumpor och 3!! par byxor. Köpa byxor är verkligen inte min favorit sysselsättning. Jag HATAR att prova byxor. De senaste 2-3 åren har jag kanske köpt mig 3 eller 4 par bara. Så att lyckas hitta 3 par som passar på en o samma dag är himmelriket!! Alla på H&M dessutom. =) På BiB avdelningen. Jag hittade 4 olika modeller, svarta så klart, som jag kunde tänka mig och alla modellerna fanns BÅDE i storlek 46 och 48. (Ytterst sällsynt kan jag berätta...) Eftersom jag inte riktigt vet vad som passar så blev det 2 storlekar av varje modell med till provrummet. 8 par byxor att prova. Men det lönade sig ju. 3 par passade. Får ju lägga upp dem först så klart... Men nu behöver jag nog inte köpa fler byxor på ett på år. *garv*

Hyllan ska vi försöka få upp idag. Lampor ska inhandlas också. Bilder kommer när det är klart.


Det har BLÅST o regnat som fan de senaste dagarna. Jag har inte velat gå ut överhuvudtaget. Stegräknaren visar därför väldigt få steg. Fast shoppingen igår resulterade i 7436 st. Fast idag skiner solen faktiskt lite mellan molnen. Ska försöka ta mig ut en sväng sen.


Gårdagens middag: Kycklingwok med ris o citronvatten


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se