Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Operation Ryggfett

Av Nenny - 29 februari 2008 10:31

Känsliga läsare varnas...


Vi har ingen helkroppsspegel hemma. Eller jo, vi har en men den är enormt klumpig. Eftersom vi inte har nån bra vägg att sätta upp den på så står den bakom tvättställningen. Och där blir den stående för man orkar aldrig släpa fram den. Hursomhelst kliade det på ryggen igår. Jag försökte klia mig och lyckas inte speciellt bra. Känndes som en finne eller nåt. Björne var inte hemma så han kunde inte kolla åt mig. Så jag ställer mig på toastolen och vinklar ut badrumsspeglen så jag ska kunna se lite. Det är verkligen ingen vacker syn som möter mig där. Uärk säger jag bara. Framsidan på kroppen är väl en sak. Den kan man se hyffsat själv när man är naken. Mest rund. Man har väl på nåt sätt vant sig att se den. Men ryggen. Ryyyyyyysssss. Det är inget man ser varje dag och en syn man absolut INTE är van vid. Jag var inte alls beredd på det jag såg och fick en liten chock och blev äcklad. (Och NEJ, det blir inga bilder på det här...) Att det kliade glömdes totalt bort och jag stod en stund och bara stirrade. Vände mig lite o petade o kännde. Det var inte alls nån trevlig bild. Men satans bra motivation. =)


Så nu börjar jag operation "Bli av med Ryggfettet".

Efter lite googlande så visar det sig att fettförbrännande träning är det bästa. Gärna promenader före frukost. Det går ju tyvärr inte att punktförbränna fett utan det försvinner överallt på kroppen. Stavgång skulle dock vara bra läste jag. Så hej o hå. ca 50 minuter knatade jag på imorse. Här ska brännas fett. Ryggfettet ska bort, bort, bort...

Jag vill ha en snygg o sexig rygg. Det är min nya motivation. Min morot. Snygg Rygg!!!


Här är lite bilder från min promenad.


Nån har tappat/slängt/glömt en liten höna vid vägenSå här kan se se ut när man promenerar


 


Eller så här


 


Det är inte mycket till vår vi har här men små, små knoppar börjar komma.


 

 Men den planterade våren tar sig.


 


och börjar slå ut.


 
ANNONS
 
Ingen bild

a-k

29 februari 2008 10:58

Synd att du vägrar bilder, man är ju ett litet pervo :) Fattar vad du menar, själv har jag en snygg bakdel, har oftast varit min bästa sida..haha. Hejja på med stavarna så blir du nog en backhunkie du också!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se