Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

Så kom lådan äntligen

Av Nenny - 28 mars 2008 13:23

Kvart i 1 ringde det äntligen på dörren.

Innehållet ser ni på bilden. Citronerna hade jag dock beställt extra utöver lådan.

Ekologiska kiwisar!! Mums. Längesen jag åt kiwi.

Vet doch inte vad jag ska göra med fänkålen... Aldrig ätit eller tillagat förr. Tips någon?!


Jag gick lite på löpbandet medans jag väntade på lådan men jag är bara uppe i 3671 steg idag. Men det är bara att göra det. Annars blir det inte gjort... 12000 ska det bli. Nu har dock solen sprungit och gömt sig bakom molnen men jag klarar mig nog utan den.


Glömde nog säga att jag såg en fjäril igår!!!!!! Och en liten ensam tussilago!!! Så snart borde våren vara på väg! =)


Trevlig fredag på er!! =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

jessica

28 mars 2008 13:58

igår blev jag riktigt taggad när jag läste att du hade gått 75 min så då passade jag på att cykla på min motionscykel i 75 min. tack för motivationen :D och imorse gick jag in här för att se om du tränat nå mer men det hade du inte :P men jag cyklade 60 min ändå :P fortsätt skriva så fortsätter jag cykla :)

 
Therese

Therese

29 mars 2008 15:59

Avseende fänkålen; skär den fyra i klyftor, koka i kanske en kvart, häll på en burk lättcremefraiche och krydda med salt och rosépeppar, gratinera i ugnen tills det verkar klart. Jag brukar servera med stekt halloumi och grönsallad. Smaskens!

http://bokbloggen.bloggagratis.se

 
Jenny

Jenny

29 mars 2008 21:59

Här finns ett recept på Fänkålssoppa. Ouzo kan du hämta hos oss om du vill prova!
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=118&a=400108
Du är fantastiskt duktig Jenny och sååå inspirerande! Jag ska köra igång med mitt 8-veckorsprogram på måndag och kommer att fortsätta titta in hos dig för inspiration!

http://www.tartbiten.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se