Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

Tidig Lördag!

Av Nenny - 29 mars 2008 08:10

Klockan var strax över 6 imorse när jag vaknade. Skönt att äntligen komma upp tidigt. Jag åt frukost bestående av Havrefras med mjölk och en kiwi. Ca halvtimmen senare snörde jag på mig skorna för att ta en promenad med stavarna. Efter ca 20 min börjar det dugga lite. Crap. Men jag traskade på i alla fall. Duggandet övergick till lite kraftigare duggande men det gick ändå. 52 minuter var jag ute o gick. Skönt att komma ut i alla fall. Sen får det nog bli en kvällspromenad på löpbandet om det fortsätter regna.


Det funkar väldigt bra med min 2 månaderskur. Det är inte svårt denna gången. Vet inte varför. Jag är inte godissugen, vill inte ha utemat, motionerar varje dag och är riktigt förvånad att det går så bra denna gången. Jag var nog redo helt enkelt. Har ingen vettigare förklaring...


Idag är det EFIT (Ett Foto i Timmen) och jag tar kort för en gångs skull. =)Bilderna kommer upp senare.


Ikväll ska dessutom klockan fram en timme. Glöm inte det!!!
Har du svårt att komma ihåg när den ska fram och när den ska tillbaka?? Här är ett knep som jag lärt mig. På våren ställer man FRAM trädgårdsmöblerna. = Klockan FRAM. På hösten ställer man TILLBAKA möblerna. = Klockan TILLBAKA.

 
ANNONS
 
Louice

Louice

29 mars 2008 09:44

Din två-månaders kur såg kanonbra ut! OCh vad skönt att det funkar.
Det är som du skrev hos mej, helt plötsligt så bara fungerar det o man vet inte hur dte gick till.

Din eko-lådor ser så fräscha o goda ut. Synd att vi inte har nått sånt här uppe.

Kram o pepp o tack för påhälsningen hos mej!

http://alni.wordpress.com

 
Angel

Angel

29 mars 2008 17:10

Det är så kul att se att du äntligen har funnit något som passar dig (tänker på din 2-månaders kur). Jättekul och kör på för fullt!
Angel

http://angelwings.bloggagratis.se

 
sommar2008

sommar2008

29 mars 2008 18:50

Skillanden kanske är att den här gången har du VERKLIGEN bestämt dig! Jättekul att det går så bra! Heja, heja!

http://sommar2008.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se