Direktlänk till inlägg 24 april 2008

Livet är underbart!!

Av Nenny - 24 april 2008 13:03

Oj vad glad jag blev när jag såg att ni gillade matbloggen! Den ska utvecklas! Hihi. =) Jag försökte lägga ut fler recept idag men det är nåt fel med bilduppladdningen. Får inte det att funka. Men jag har mailat supporten så det löser sig nog snart.


Idag tog jag en helt underbar promenad till affären. Skinande sol och nästan vindstilla. Tänk att lite vackert väder kan göra så mycket för humöret. Eller ja... jag mår ju bra i allmänhet nu också. Känner mig så mycket piggare och gladare. Livet leker liksom =) Det bara spritter i hela kroppen. Jag köpte faktiskt mig en ananas spilt på väg hem.


Annars tar jag det lite lungt idag. Jag har blåsor på båda fötterna av de nya skorna jag köpte. Jag försöker varva lite mellan de nya och de gamla skorna för att jämna ut det lite. Låta blåsorna lägga sig lite. Så idag blir det bara småpromenader så fötterna får vila lite. Visst känns det lite att gå i snitt 8 km om dagen... hehe.


Snart dags att laga lite mat. Kycklingwok blir det idag.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se