Direktlänk till inlägg 27 april 2008

Inte så mycket om vikten egentligen...

Av Nenny - 27 april 2008 09:22

Igår var jag lite rastlös. Så jag bestämde mig för att ta tag i vasken i badrummet. Det har varit nästan stopp där ett tag nu. Vattnet rinner väldigt sakta. Så jag plockade fram lite städgrejer o verktyg och på med gummihandskarna. Alla rördelar plockades ner och rengjordes. Uärk. Det är ju ingen trevlig upplevelse men det är lika bra att göra det... Annars blir det inte gjort. Så alla delar rengjordes med såpa och en gammal tandborste. Allt skruvades på plats igen och nu rinner vattnet fint.


Sen gav jag mig i kast med att skura golvet runt och bakom toan. Tack vare Rent Hus på 4an vet jag vad som kan gömma sig där. Och det ska erkännas att det inte är städat på riktigt där på ett par år. Visst torkar man golvet där man kommer åt lite då och då. Men att ligga på alla fyra och torka o gnida bakom toan är då inte gjort på ett tag. Och det behövdes kan jag säga. ;) När jag ligger där med ändan i vädret kommer Björne hem tidigare än väntat och säger att det är markad i Höganäs. Roligt.


Så jag hoppar in i duschen o sköljer av mig och sen drar vi iväg. Men jävlar var mycket folk det var. Helt sjukt... Vi sticker därifrån igen. Kör runt lite i jakt på nåt ställe att äta. Hamnar till slut i Ängelholm på Anderssons fisk och vilt. Mer om det för den som vill i Matbloggen. =)


Sen åkte vi hem och såg på film. Jag stod och dreglade lite över chipsen i hyllan på macken men valde att inte köpa några. Gick istället hem och skivade upp lite morötter och blandade till en dip. Det valet är jag väldigt nöjd över.


Idag är det EFIT och jag tar kort. Dessa kommer upp senare. Det blir en slapp söndag idag... =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se