Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Börjar hjärnan äntligen fatta?!

Av Nenny - 30 april 2008 09:11

Igår hade jag tid hos optikern för att kolla av linserna jag fick förra veckan. Min optiker är på Väla. (ett stort köpcenter utanför Helsingborg). Mest för att de har öppet 7 dagar i veckan. Jag kom ut från optikern med ett annat par som jag nu ska testa i en vecka. Sen gick jag en liten sväng på Väla. Och här börjar hjärnan agera annorlunda. För ett par månader sen hade jag utan att tveka köpt en glass, ett choklad eller kanske en tablettask eller nåt när jag hade gått där. Hade kanske tom köpt lunch också. Idag köpte jag nada. Ville inte ens ha. Jag drack lite medhavt vatten. Thats it.


 

Sen tog jag bussen in till Helsingborg. Hade glömt hur mycket jag hatar att åka stadsbuss. Varmt trångt, skumpigt o väldigt obehagligt. Men men. Väl framme gick jag in på Mäster Livs i jakt på svarta sesamfrön och sesamolja. Hittade olja men inga frön. Hittade dock både coca cola cherry och coca cola vanilla till Björne där. =) Där hade jag med all säkerhet också köpt nåt gott att tugga på.  De har sååååå mycket kul grejer som man bara vill testa där. Tex en hel hylla med "finchoklad". Men köpte bara 2 bananer och en Ramlösa jordgubb/lime. (Den var för övrigt väldigt god!!) 


Jag traskar bort till Knutpunkten för att kolla när tåget går hem. Jahapp. 40 minuter får jag vänta. Suck. Dessa 40 minuter hade förr i världen fördrivits på McDonalds med en meny och troligen en flurry efter det. Istället fördrevs större delen av dessa 40 minuter sittandes på på en bänk ätandes mina 2 bananer och tittandes på folk! Hihi. Tänk att vi alla kan vara så annorlunda varandra. ALLA är olika! =)


Är det helt enkelt så att hjärnan börjar hänga med i svängarna nu?? Har jag lyckats omprogramera den??


Efter hela denna stapatsen kom jag hem lite småtrött och orkade inte fixa mat. Så vi köpte faktiskt pizza. Men jag tog en barnpizza och skar dessutom bort kanten helt. Efter pizzan ätits upp så ska det erkännas att jag kännde lite godissug. Men det tror jag helt var en vanesak. Pizza först och sen godis... Så har det ju varit länge i min värld. Men inte nu längre. Jag slutade tänka på det och det försvann snabbt igen.


Duktig hjärna!! *klappar den* =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

a-k

30 april 2008 10:15

Duktig Nenny :) Ville bara instämma Ramlösa jordgubb/lime divine!

 
Minus

Minus

30 april 2008 10:37

Super bra ju! Själv är jag inte riktigt där ännu. Fast ok, lite duktig var jag för i går bakade jag en ungnsplåt med kladdkaka till dotterns klass och smakade inte en enda bit. Kladdkaka är annars en väldig svaghet hos mig.

Keep going! Du är super duktig!

http://minus.wordpress.com

 
sommar2008

sommar2008

1 maj 2008 16:42

Å vad bra!! Din hjärna verkar ha kommit in i ett helt nytt tänk! Helt suveränt ju!

http://sommar2008.wordpress.com

 
BeaTris

BeaTris

2 maj 2008 22:16

Kanonbra jobbat, vilken vinst att inte falla för alla tidiga frestelser. Måste testa Ramlösan, den lät god =)

http://beatris.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se