Direktlänk till inlägg 2 maj 2008

Dramaten, shoppingkärra...

Av Nenny - 2 maj 2008 19:17

Hjälp mig hitta en skön shoppingvagn, dramaten, pensionärskärra. Vad nu ni kallar den. Alltså en liten vagn på två hjul med en liten väska på som man kan ha när man shoppar. Jag hittar inga snygga. Ican här i Klippan har ett par men de är svarta med fula mönstrade lock.

Jag såg en fin komönstrad med svart lock som nån gick förbi med när jag åkte buss i HBG för några dagar sen. Den var snygg. Nån som vet var det finns att köpa i nordvästrs skåne?? Eller tips på var de finns att köpa annars.

Vi skulle nämligen behöva en sån så vi kan gå och handla istället för att ta bilen bara för att vi ska handla lite tyngre grejor...


Hjälp! =)

 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

3 maj 2008 15:01

Hej!
Jag är inte helt säker, men jag tror att de skulle kunna tänka sig att ha några på Lagerhaus eller granit ellersådana inredningsbutiker. Debrukar vara lite snyggare där. Det är otroligt bekvämtnär man har mycket att lasta, men man vill ju inte se ut som en kärring precis..ler..
Lotta

http://www.viktinfo.blogg.se

 
Coyntha

Coyntha

8 maj 2008 14:08

Hej!
Jag såg igår på ikeas katalogen shoppingkärror! Kolla där, de har rabat pris och kostar 139kr! de var ganska fina!

Kram!

http://coyntha.wordpress.com

 
Ingen bild

Luuucy

26 mars 2009 12:20

Ser att det var ca 1 år sedan men komönstrad dramaten har åhlens(bland resväskor), designtorget har en som klarar 20 kg, samt granit har en snygg för 299kr. Vill man vara trendig har tio gruppen vrål snygga men kostar 999kr.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se