Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

Schlagerbord

Av Nenny - 25 maj 2008 10:29

Igår såg vi på eurovision. Här är vårt snacksbord. Istället för chips, godis och läsk så hade vi fixat till:Vattenmelon
Ananas (väldigt söt och jättegod)
Jordgubbar
Vindruvor
Japan snacks
Lite fetaost
Lite god korv i små skivor
och lite överblivna chips


Jag är så nöjd över vårt lilla bord. Vattenmelon och fetaost hade jag hört skulle vara gott ihop. Det skulle till o med serveras som förrätt på vissa restauranger har jag hört. Och det var gott ihop. Fast kombionationen låter helt knasig... Men det var gott.


Och visst blev man lite full i magen efter ett tag men det var absolut inte tegelstensmätt man blev. Och det mesta har ju väldigt lite kalorier. Ja utom korv o fetaost då kanske. Sen är jag fullt medveten om att japansnax är lika farligt som chips. Men det där torra, knapriga behövdes nästan.


Vi hejade på Turkiet, Portugal, Georgien. Jag kräktes på Greklands bidrag redan efter halva låten. Sen när hon började dansa och jucka i slutet så kräktes jag ännu mer. Har väldigt svårt att förstå att den kom så högt.


Sveriges insats då? Vi hade kommit längre med Nordman. Det är min åsikt. Sluta skicka divor... Gör nåt nytt nån gång. Världen är trött på samma skit. Lite mer nordiska influenser hade inte skadat. Perellis låt försvinner i mängden.

Jag tackar Lordi för att de har öppnat dörrarna till nyare, mer annorlunda musik!

 
ANNONS
 
BeaTris

BeaTris

25 maj 2008 10:41

Vilket fräscht & gott bord. Melon & feta är gott ihop, även med rödlök i en god sallad.

Håller med dig om att vi måste våga vara lite mer orginella, tror vi hade kommit längre med Nordman eller BWO, vi måste sticka ut i mängden som du skriver. Blir så trött på tjatet om kompisröstning, tycker bara det är bara en dålig ursäkt för att vi kommer på en dålig placering.

*Kram*

http://beatris.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

25 maj 2008 21:53

Mums vilket härligt bord!!! Du är så grymt duktig! Heja heja!!! Ligger efter alla bloggar så jag måste läsa igen vad alla skrivit. Vet dock att du är en otrolig kämpe och att du är motiverad till max. Måtte jag bli det snart. kram kram

http://mallingen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se