Direktlänk till inlägg 30 maj 2008

Det blev ett par Nike

Av Nenny - 30 maj 2008 08:28

Nya skor inhandlade! Det blev ett par Nike för 790 kr. (Byxor och skor är nog det tråkigaste man överhuvudtaget kan prova. Urk vad trist det är) De satt bra i butiken. Bra med plats för fot och tår. Bra stötdämpning i sulan och lagom stadiga. Inte för mjuka och inte för hårda.


skor


Så imorse tuggade jag i mig en banan och tog mig sen ut på en liten försiktig runda på ca 30 min. Inga skav eller blåsor än så länge i alla fall!! =) De klämde möjligen lite på vänstra "långfinger tån" men jag tror de var lite hårt snörade där. Plus att jag har en tåring på den tån...
Så... so far so good! Får utöka till 40 minuter lite senare. Hoppas, hoppas de är bra på längre och snabbare rundor också!!


Jag sitter o finslipar nästa del som ska följa efter 2 månaderskuren och jag har lite problem... Det tar lite tid eftersom jag inte är riktigt nöjd än. Jag har nog gått igenom 3 olika alternativ på upplägg och förändrat varje alternativ lika många gånger. Stora frågorna nu är hur mycket jag realistiskt kan gå ner på den tidsperioden jag vill ha och om hur ofta och när jag ska ha vägning. Eftersom jag är med i Viktklubb borde jag väga mig varje måndag. Och visst, det är rätt bra. Man har koll och man gör det på samma tid varje vecka. Samtidigt skulle jag vilja prova att väga mig mer sällan. All denna hektohysteri varje vecka är tråkig. (Uäää jag har gått upp 0,2 kg denna veckan osv). Så jag kan tycka att väga sig 1 gång i månaden vore kanske mer lagom?! Eller varannan vecka?! Samtidigt vill jag ha den kollen varje vecka. Så jag får vela ett tag till. På måndag ska nya "kuren" börja gälla.


Slutvägning på 2 månaderskuren sker på söndag!

 
ANNONS
 
Ingen bild

a-k

30 maj 2008 10:26

Nice shoes! Jag tycker inte vägning en gång per vecka är överdrivet. Det är väl rimligt även om man bara håller vikten för att ha koll (om man har lätt för att dra iväg åt fel håll tex...).

 
BeaTris

BeaTris

30 maj 2008 13:01

Tack =) Glad att bullarna är borta, det finns muffins men dom har jag inte rört än.
Snygga skor, dom påminner om dom som jag har som visningsbild på Promenix. Hoppas dom är bra.
Vägning en gång i veckan är lagom för mig, jag brukar kliva på någon gång extra om jag känner att jag slarvat lite för att ha koll. Det gäller ju att hitta sitt sätt.

Ha en fin helg.
*Kram*

http://beatris.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se