Direktlänk till inlägg 31 maj 2008

Jösses vad skönt! =)

Av Nenny - 31 maj 2008 10:59

Att äntligen ha nya skor som jag kan gå med är helt underbart. Efter att ha ätit en liten macka imorse så snörde jag på mig skorna för att ta en morgonpromenad. De är supersköna att gå i! Jag gick raskt ner till ån.Där var det svalt då solen inte riktigt trängt igenom det tjocka tak av löv ovanför huvudet än. Fågelkvitter, prassel bland löven o porlande vatten. Och folktomt. =)En liten ankunge? verkade sakna sina föräldrar. Dessa syntes inte nånstans. Den pep och såg ensam ut stackaren.


Naturen är vacker ibland!När jag gått slingan nere vid ån hade jag kanske gått 40 min. Men istället för att gå hem så bara fortsatte jag. Jag gick knappt 90 minuter. Å jösses vad skönt det var. =)


Lite, lite öm i tassarna blev jag. Men det kan man väl vänta sig efter 90 min rask promenad när det var ett bra tag sen jag gick så långt, så fort sist. Nu är jag redan uppe i över 11000 steg! Wohoo!!


Såååå skönt att det är kul att promenera igen.


När jag kom hem plockade jag ut frukost på balkongen och satt där i säkert 1 timme om inte mer. Kollade inte klockan faktiskt. Åt frukost i lugn o ro.En macka med ost o gurka, yoghurt, jordgubbar (Svenska!! Köpta av en tjej som stod o sålde utanför Ica maxi i hyllinge) och lite proviva dryck. Och vatten. Läste min älskade ToppHälsa och bara njöt. Jag tror att balkongen är min "batteriladdare". För att sitta där i lugn o ro gör mig lugn och jag varvar ner.


Nu ska jag njuta av helgen!
Idag är det sista dagen på 2 månaderskuren. Vägning o mätning sker imorgon. Håll alla tummar för mig!! =)

 
ANNONS
 
BeaTris

BeaTris

31 maj 2008 12:25

Vilka härliga bilder, bra jobbat med stegen.
Bullarna ja, får hoppas jag kan låta bli dom.

*Kram*

http://beatris.bloggagratis.se

 
Coyntha

Coyntha

31 maj 2008 12:26

Vilken skilnad när man har bra skor eller hur? Bra skorna är så viktig!

Bra att du är tillbaka med promenader men bäst av allt är att njuta!

Hoppas att det går bra med vägningen i morgon!!

Ha en bra lördag!

Kram!

http://coyntha.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se