Alla inlägg under maj 2008

Av Nenny - 13 maj 2008 10:23

Jag harklar mig hela tiden. Halsen känns tjock,slemmig och gör lite halvont. Snorar i näsan lite av och till. Men sen blir det inget mer... Bara lite sådär halvdant.

Är inte allergisk så vitt jag vet.


Men det tar kraften ur en.


En sväng till apoteket gav i alla fall 3151 steg. En bra början... Men det ska bli fler. Det måste bli fler.


Men nu måste jag nog försöka hitta nåt vettigt att sätta i mig som mellanmål snart. Har dock inte så mycket hemma... Knäckebröd eller morötter är nog dagens bästa alternativ.

ANNONS
Av Nenny - 13 maj 2008 08:18

Nu: 81,7 kg
Förra v: 80,4 kg


Förra veckan fick jag en flashback på hur jag mådde innan. Efter att knappt ha motionerat alls förra veckan och ätit dåligt, blev jag på söndagen helt matt i hela kroppen. Jag gäspade oavbrutet och var jättetrött. Kunde inte alls koncentrera mig på nåt alls. Det är precis så här jag hade det innan jag fick rätt på mat och motion. Men då VARJE dag.... Absolut inte pigg nånstans. Blä.


Jag fick dessutom ett frosserianfall i helgen. Jag åt allt och hela tiden. (Jag åt kanske 5 små godisbitar... Men det är väl också det enda jag INTE frossat i) Jag måste erkänna att jag kan faktiskt sakna det ibland. Att frossa. Men så får man väl inte säga. Sakna frossandet... Vad är jag för viktresenär då?!... Hmpf...
Men jag gör det. Att få vräka i sig precis allt. Det är ett sjukt beteende, det är jag medveten om. Men det händer trots det i alla fall att jag just saknar det ibland. (Jag jobbar stenhårt på det...)


Veckans steg:
Måndag: 6050
Tisdag: 12571
Onsdag: 8999
Torsdag: 12105
Fredag: 10130
Lördag: 2090
Söndag: 2462
=54407


Lite knappt 3 veckor kvar av min "kur". Jag SKA under 80 tills dess. Punkt slut.

ANNONS
Av Nenny - 12 maj 2008 21:35

Idag hände det faktiskt nåt... För en gångs skull.


Lite si och så med tiderna som vanligt. =)
7.37: Det första jag gör är att väga mig. Vägning varje måndag. Denna gången blev det dock ett plus =(


7.46: Björne klickar ut det som anart ska bli nybakta bullar. (Hmm de ser ju pyttesmå ut på bilden... de var större i verkligheten)


8.40: Kör morgonrundan bland bloggarna. Min egen först.


8.45: Vatten o tvål o shampo o balsam


9.10: Glasögon eller linser idag? Det blev glasögon...


10.37: Dags att sticka. Stänger av strömbrytaren till datorerna. Vi ska till tandläkaren.


11.34: Framme i Helsingborg.


12.46: Fick laga 2 små pyttehål. Bedövad i halva munnen. Mindre glad...


13.06: Har vi precis parkerat utanför Ikea.


14.03: Är vi på väg ut från parkeringen på Ikea.


15.13: Hackar grönsaker till dagens Tacogratäng


15.35: Tacogratängen klar


15.58: Ser vi lite på tv i väntan på Lennart och Christel.


19: Lennart och Christel har kommit och vi spelar Wii. Här är det Mario Party 8.


19: Och det här är Lennart... Fast jag skulle ju inte skriva ut namnet... Hmmm Det här är... öhm Karl...  =)


19.21: Dricker jag te.


20.14: Äter jag lite glass. Satans vad den är farlig. Man kan bara inte sluta äta den när man väl har börjat. Ska inte köpa sån glass mer....


20.40: Björne ser väldigt lugn ut.


20.41: Blev det lite tv igen


21.00: Jag får ta över en pokerturnering som Björne började på men måste avsluta för han måste sova. Jag klarade mig inte så bra...Fler EFIT finns i kategorin EFIT i menyn på höger sida.

Finns även äldre EFIT på min hemsida om ni är intresserade.Av Nenny - 10 maj 2008 11:09

Det ska nog erkännas att jag har tröttnat. Jag tröttnar alltid. Mestadels på att inte få äta som jag vill. Men denna gången är det motionen jag har tröttnat på. Jag har ingen lust att gå ut och gå hela dagarna. Orkar inte, vill inte, har inte lust. Jag kommer sällan upp i de 12000 steg som jag lovat mig själv. Det är för tråkigt helt enkelt. Jag försöker variera mig genom att gå olika rundor, gå på nya vägar. Men det hjälper inte. Det tar för mycket tid och det är just nu grymt tråkigt. Jag njuter inte alls av det utan det är mest ett nödvändigt ont. Dessutom är skorna inte bra. Jag trodde nog att de var de i början men faktum är att jag får nya blåsor hela tiden när jag går i dom. De är dessutom lite hårda i sulan har jag märkt.  Så motivationen till promenader är som bortblåst.


Nya skor borde egentligen inhandlas. Jag vet. Men just nu har vi inte riktigt pengar till det. Jag köpte linser igår och det grävde ett ganska stort hål i vår ekonomi. Dessutom ska vi båda till tandläkaren på måndag.


Men jag sköter mig hyffsat med maten i alla fall. Fortfarande inget godis. Yeay. Lite glass och nån påse pop delight har jag dock ätit. Men men....

Av Nenny - 10 maj 2008 09:17


Igår kom Björne hem med en liten överraskning till mig! =)Oj oj vad glad jag blev!


 Älskar dig Björne!!!!!


Puss! =)


Av Nenny - 7 maj 2008 11:29

Idag har jag bakat bullar! Riktigt goda. Och klara lagom till frukosten utan större besvär. =) Mums!

Receptet finns i Matbloggen


Igår gick jag äntligen över 12000 steg. Idag har jag inte kommit ut än.

Men solen skiner och termometern visar 30,3 (i solen då...) utanför fönstret. Det har varit bullbak, tvätt, disk, kolla upp utbildningarna som jag kom in på, virusscan på datorn och lite allmänt pyssel här hemma. Känner dessutom att halsen inte är helt hundra. Men jag ska ta mig ut en sväng sen tänkte jag.


Men nu när det börjar bli varmt så går tankarna till sommaren. Ni vet när det är olidligt varmt. Hur ska man orka gå 12000 steg om dagen då egentligen? Det får väl bli tidiga morgonpromenader och sena kvällspromenader. Men den tiden den sorgen...

Nu är det nu som gäller. Idag alltså. Fokus på att gå 12000 steg IDAG.


Så upp och hoppa ligg inte och dra dig.... *nynnar*


Nu får jag sparka mig själv i ändan o gå ut o gå lite.

Ajö så länge!!Av Nenny - 6 maj 2008 20:49

Coyntha: "PS Det är dags med nya bilder på dig eller? :) "

Svar: Det kommer bilder när min 2 månaderskur är slut. Dvs i början av Juni. Så håll ut ett tag till...


a-k: "Nu börjar du bli sådär misstänksamt disciplinerad , typ röker hon på tänker man eller kan man vara sådär duktig... :)"

Svar: Näe du...  Röker på gör jag i alla fall inte... ;)


Av Nenny - 6 maj 2008 13:22

Hur det ser ut i vårt skafferi just nu...


 

Björne köpte 3 st 200 grams Marabou choklad igår för 33 kr.

(Vilket ju var rätt billigt)

Och nu ligger det färdiga bitar i skafferiet.

Men jag vill inte ha! =)

Det kommer en liten doft av choklad

när man öppnar skafferiet men

trots det har jag inte tagit en enda bit!!


Muahahaha.

Jag är STARK!!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se