Alla inlägg under maj 2008

Av Nenny - 6 maj 2008 09:37


Nämen oj!! Tusen tack tjejer! Alla kommentarer gör mig så väldigt glad. =) Ni är bäst!!


Igår fick jag antagingsbesked till de sommarkurser jag sökt. Och se på fan. Jag kom in!!! Hurra!!! Jippi!!! Wohoo!!!
Jag blev antagen till 3 olika kurser i webbdesign. Idag ska jag sitta ner och kolla igenom det hela i lugn och ro.


Här är en liten summering av förra veckan.
Veckan började bra men sen har jag tagit det väldigt lugnt. Har inte gått 12000 steg om dagen. Men å andra sidan så känner jag att det kanske var bra att vila lite. Blåsorna på fötterna är äntligen helt borta nu. Skönt


Jag har haft väldigt ömma bröst nu nån vecka. Men kunde inte riktigt sätta fingret på varför (Nej jag är INTE gravid) Men nu kan jag nog med säkerhet säga att det har varit nån form av Pms. Tant Röd har ju varit borta ganska många månader men nu har hon dykt upp igen. Med buller och bång.

Jag vet inte om det är p-pillerna som spökar eller om jag helt enkelt har stressat ner tillräckligt nu så hon vågar komma tillbaka. Jag vet inte... Men jag har tagit det ganska lugnt med promenaderna.


Måndag: 13591
Tisdag: 12054
Onsdag: 11710
Torsdag: 5764
Fredag: 6339
Lördag: 5882
Söndag: 4858
      = 60198 steg


I helgen har vi inte varit hemma mycket så det har inte blivit mycket skrivande i matboken heller. Men det har grillats hela helgen och jag har valt bort potatissalladen. Har försökt äta så vettigt jag kan med mycket grönt och ganska magert kött. Och det har tydligen funkat! Hihi... =)

Solen skiner idag så jag ska ut på promenad sen. Ska bara dricka upp mitt te, slänga igång lite tvätt och sen på med lite träningskläder!


Kram på er hela bunten!! =D

ANNONS
Av Nenny - 5 maj 2008 10:17

Idag:
Vikt: 80,4kg
BMI: 33,5


Förra månd:
Vikt: 81,9kg
BMI: 34,1


Starten på 2 månaderskuren 24/3:
Vikt: 85,8
BMI: 35,6


- 1,5 denna veckan. Nästa vecka siktar jag på att hamna under 80kg! :D

ANNONS
Av Nenny - 4 maj 2008 11:30

Tack för tipset Lotta. Nu finns det tyvärr inte så många sådana affärer här uppe. Jag har varit på Bolagret men kammade hem noll där. Har även kollat på Rusta, Clas Ohlson, Harald Nyborg och Jula men kammade noll på samtliga. Lagerhaus o Granit vet jag finns i Malmö. Så jag får kanske ta en liten tripp dit nån dag. Men jag tar gärna emot fler tips om ni har några!!


Jag har flyttat matbloggen och hottat upp den lite. :D

Där står bla om årets första grillning som vi hade igår!

Titta gärna in på den nya sidan!!

Av Nenny - 2 maj 2008 19:17

Hjälp mig hitta en skön shoppingvagn, dramaten, pensionärskärra. Vad nu ni kallar den. Alltså en liten vagn på två hjul med en liten väska på som man kan ha när man shoppar. Jag hittar inga snygga. Ican här i Klippan har ett par men de är svarta med fula mönstrade lock.

Jag såg en fin komönstrad med svart lock som nån gick förbi med när jag åkte buss i HBG för några dagar sen. Den var snygg. Nån som vet var det finns att köpa i nordvästrs skåne?? Eller tips på var de finns att köpa annars.

Vi skulle nämligen behöva en sån så vi kan gå och handla istället för att ta bilen bara för att vi ska handla lite tyngre grejor...


Hjälp! =)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se