Direktlänk till inlägg 18 juni 2008

STEGREKORD!!! =)

Av Nenny - 18 juni 2008 08:57

Jo det blev minsann stegrekord igår!! 23300 exakt. WOHOO!! Jag gick på marknaden först med en kompis och hennes två barn och sen en sväng med Björne när han kom hem. Plus att jag hade varit ute ca en timme på fm. Så jag är nöjd!!! Lite röd på armar och i ansikte blev jag dock eftersom jag såklart glömde att smörja in mig med solskydd innan jag gick ut.

Försökte ta en bra bild på marknaden... men kort som jag är så blir det som det blir ;)Det verkar dock som om gårdagen tog musten helt ur stegräknaren, för nu blinkar det ilsket en batterisymbol på den.  =(  blink blink blink... Och nu totalvägrar den att räkna fler steg märkte jag precis. Uääähhhhh.

Stackas den...(och mig)

Men ett nytt batteri är redan beställt och har jag tur kommer det redan imorgon. Hoppas det för sen är det ju långhelg.


Idag har jag varit ute och rastat stavarna. Det var ju ett bra tag sen sist. Men eftersom vågen visade över 80 i måndags igen så tar jag i med hårdhandskarna. Blev en liten halvtimme ute enl stegräknaren. Men jag tror jag var ute lite längre. Stegräknaren vill ju inte längre. =(

Men jag gick rejält snabbt och blev bra svettig. Promenaderna är så väldigt viktiga för min vikt. Om jag inte går mina steg så står jag stilla eller går upp i vikt. Dessutom ska vi till Örebro över helgen så jag vet inte hur det blir med mat och motion där uppe.


Nu måste jag plugga! Ha det bäst så länge!! =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se