Direktlänk till inlägg 18 juni 2008

Okej

Av Nenny - 18 juni 2008 13:44

Jag blev utmanad av Beatris idag. Så okej då!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
-Har väl bara 4-

 • Morgonpromenad
 • Plugga på kursen i Malmö (distans)
 • Plugga på kursen på Gotland (distans)
 • Hämta en sak på posten


Vad gjorde du för 10 år sedan?
Minns jag överhuvudtaget inte. Men skulle tro att jag var utplacerad på nån form av abetslöshetsprojekt.

Ställen du bott på?
 • Helsingborg
 • Ödåkra
 • Helsingborg igen
 • Klippan


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
 • Se till att nära o kära har det bra
 • Köpa drömhuset
 • Resa en väldans massa: Japan, Usa, London, Prag för att nämna några ställen på önskelistan
 • Ge till välgörenhet och forskning
 • Köpa mig ett par riktigt feta promenadskor. Som sitter som gjutna och inte skaver eller ger blåsor.

Alla som känner sig manade för detta får anta denna utmaning.

 
ANNONS
 
Malin

Malin

18 juni 2008 22:59

Efter att nu ha avslutat fyra år på Service Managementutbildningen är det dags att testa sina kunskaper. Jag skulle uppskatta mycket om Du ville fylla i följande korta undersökning på nedanstående adress. Om inte annat för att du kan vinna 10 trisslotter! =)

http://marknadsundersokning.questionpro.com

Tack på förhand,
Kram Malin

http://www.theolsson.blogg.se

 
Coyntha

Coyntha

21 juni 2008 14:07

Hej! Jag undrar om du vet en bra sida som har en lista eller liknande hur många kalorier olika livsmedel har.

Hur många kalorier äter du för att gå ner i vikt?

Ha en trevlig Midsommar :-) * kram *

http://coyntha.wordpress.com

 
Gitsie

Gitsie

22 juni 2008 15:05

Kikar in på din efit...mycket bilåkning var det. =)

http://gitsie78.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se