Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Slut

Av Nenny - 24 juni 2008 07:05

Midsommarhelgen är slut och jag har varit slut. Har knappt gjort nåt sen vi kom hem från Örebro. Jag har knappt orkat läsa bloggar och ännu mindre kommenterat... Sorry.


Här är helgen i korta drag.


Fredagen:
Var jag och Björne hemma hos min pappa. Kombinerat midsommarfirande och 60 års kalas. Fast han vill inte alls bli firad så det blev ju bara midsommarfirande. Min syster och mamma skulle dit på lördagen och vi hade samlat ihop till en fin kaffemaskin så han fick den då.


Lördagen:
Vi går upp kl 6 för att börja resan mot Örebro. Vi kör i drygt 5 timmar. Där går vi på dop, träffar Rasse o Elle och hennes släkt, äter skitgod mat och blir skittrötta på kvällen. Vi varken orkar eller hinner umgås mer med de stolta föräldrarna (klockan var nog halv 10 när vi kom från dopfesten) så vi däckar på hotellet.


Söndagen:
Vaknar vid halv 7 - 7 tiden. Lite ledbrutna av hårda hotellkuddar. Packar ihop oss, checkar ut och kör hemåt redan vid halv 8 tiden. Vi stannar på vägen och äter frukost, glass och McDonalds. Kommer hem och är skittrötta. Sover 2 timmar. Orkar inget alls.


Måndagen:
Väger mig efter helgen... Väntat plus. 81,7 vägde jag. Så det är + 1 kilo. För mycket mat och för lite motion helt enkelt.
Lite mer energi men inte tillräckligt. Jag väntar och väntar på nya uppgifter från sommarkurserna. Runt 1 tiden kommer uppgifter från ena skolan. Inga uppgifter kommer från andra skolan...
Runt halv 3 kommer äntligen batteriet till min stegräknare. Jag har varit utan hela helgen. Snacka om att känna sig handikappad.


Nu:
Nu är det frukost och plugg på schemat. Vet inte ens vad det är för väder ute. Persiennerna är nerrullade men solen skiner ju inte i alla fall. Trist som fan. Promenad får det bli senare.


Over and Out!

 
ANNONS
 
Christina

Christina

25 juni 2008 22:32

Du verkar ha haft fullt upp.Lycka till med pluggandet!
Christina

http://viktsidan.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se