Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

Det trodde jag aldrig...

Av Nenny - 26 juni 2008 10:22

Alltså det här är helt och hållet min grej. Att plugga på distans menar jag. Det är skitkul. Jag läser webbdesign på två olika kurser på två olika platser i sverige. Malmö och Visby. Och jag älskar det!! Jag får utbilda och utveckla mig. Men jag slipper all stress med att gå upp på morgonen, åka buss eller tåg till nån skola långt bort i tjotahejti. Jag behöver aldrig bekymra mig för att jag glömt nån bok hemma. Inga grupparbeten. Jag behöver inte skämmas inför mina klasskamrater när jag ställer dumma frågor. Behöver inte ens bekymra mig om håret skulle vara otvättat nån dag. Det är min grej det här. Jag stryker omkring hemma i myskläder och utbildar mig!! =)

För ett halvår sen, när jag sade upp mig från mitt jobb, så var det helt otänkbart att jag skulle plugga. Jag ville Absolut inte det.

Men tydligen kan man ändra sig. Haha.


Nackdelen är väl att jag är så inne i det att motion och kost blir prio nr 2. Jag sitter i timmar och mecklar och pysslar med sidorna för att det ska bli rätt. Och rätt blir det, som tur är. Men motion o mat är det ju då värre med.


Jag vill inte ut och gå för jag vill bara plugga. Loggar inte ens in på World of Warcraft.

Men jag måste omfördela tiden så jag får mina promenader. Jag måste ta mig den tiden. Får kanske skriva nån slags schema som jag får följa. Med motion o raster inplanerat.


Typ:
Kl 8: Morgonpromenad
9-12: Plugga
12-13: Lunch
13-16: Plugga

osv.


Vet inte om det hjälper men kan kanske vara värt att prova.


Nu ska jag i alla fall ut och gå en liten sväng. Vädret är inte det bästa men men... Det får gå...

 
ANNONS
 
karin

karin

26 juni 2008 20:40

Hejsan!
Schema tror jag definitivt på! Lägg in lite raster, mellanmål, lite motion mitt på dan kanske för att friska upp hjärncellerna...
Imponerad att du pluggar två kurser samtidigt, inte dåligt!
Själv har det nu löst sig med jobbet, sååå skönt! Imorgon är första arbetsdagen, lite nervöst! *ler*
Kramar Karin

http://project-light.blogspot.com

 
BeaTris

BeaTris

27 juni 2008 09:30

Vad kul att du trivs med distansen, verkar ju vara bra fördelar =)
Tror också på att ett schema kan vara vettigt, mest för att du ska komma ut & få lite ny luft & energi i kroppen.

*Kram*

http://beatris.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se