Direktlänk till inlägg 27 juni 2008

Vilse

Av Nenny - 27 juni 2008 11:19

Bakade blåbärspaj i onsdags. =) Första gången jag gör det. Recept och resultat finns i matbloggen.


Jag tror jag ska köra på ett litet schema nästa vecka för att få in lite mer rutin i det hela. Ska fila på det under helgen.


Jag har tydligen hamnat på ett sidospår när det gäller vikten just nu... Vilse i skogen. Letar efter kartan just nu. Vet e fan hur jag kunde komma så långt från den väg jag gick på. Jag gick väl och tittade på naturen och missade stigen. Eller nåt. Tips på att hitta rätt mottages väldigt tacksamt!


Nu är det hur som helst fredag idag. Alla uppgifter till skolorna (det är två deltidskurser, fast det blir ju som heltid när jag läser båda) är klara för denna veckan. Skönt. Nu ska jag meckla lite med en egen sida och testa diverse grejor.


Trots att sommaren lyser med sin frånvaro så önskar jag er alla en riktigt skön helg i alla fall!! =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se