Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Orkar inte ens hitta på en rubrik.

Av Nenny - 30 juni 2008 10:01

Just nu är mitt liv ett enda stort misslyckande. Jag känner mig oerhört låg och har totalt tappat all motivation what so ever.  Men jag satt o tänkte lite. Jag började min stora viktresa i aug 2006. Då visade vågen på 89 kilo. Jag kämpade o lyckades ta mig ner till 76,5 kilo. Det gick ju bra. Idag väger jag 80,9 kilo och lyckas inte med nåt verkar det som.


Efter att inte ha orkat nåt den senaste månaden och släppt på alla begränsningar så skulle det bli en omstart idag. Jag hade planen klar och var redo i gårkväll. Idag har jag ångest och sitter o snyftar för att jag inte kommer igång igen. Det funkar inte just nu. Och jag vet inte varför. Gråter i tysthet. Fan.


Varför går det så fruktansvärt lätt för vissa. Minus efter minus tappas vecka efter vecka. Sprudlande glädje. Når målvikten på ett halvår...


Jag har gjort den här resan i snart 2 år och jag ligger bara ca 8 kilo under startvikten. Och nu har jag verkligen inte lust med nåt överhuvudtaget.


Jag går och lägger mig en stund. Trött på att gnälla. Trött på att tänka o analysera.


Förlåt...

 
ANNONS
 
BeaTris

BeaTris

30 juni 2008 10:47

När motivationen saknas är det svårt att vara superduktig. Kanske är det så att all din motivation just nu ligger på studierna, du är ju bara människa & det är svårt att vara 100% fokuserad på flera saker. Kanske ska du ta en paus & komma tillbaka på viktspåret efter sommaren. Försök hålla vikten du står på, om det nu går. Om det är någon tröst så går det illa här med, har svårt att låta bli det goda. Nu gör jag änu ett försök att skärpa till mig men det känns inte som jag gör det till 100 %. Du kommer igen tjejen, deppa inte ihop för mycket nu & tänk inte på att det går så bra för alla andra, gör din resa i lugn & ro. Tids nog är du i mål.

*Kram*

http://beatris.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sessan

30 juni 2008 10:49

hejsan! stå på dig! och våga, att göra personliga förändringar har för mig handlat mer om att våga än att vilja. jag har varit så låst i en viss bild av mig själv att jag under långa perioder inte vågat ändra på mig själv fast jag velat. och jag har anpassat mig efter andras bild av mig. jag vill bara säga att våga! lev som du vill och våga göra det som gör dig glad (oavsett om det handlar om viktminskning eller annat) och försök att inte lägga krokben för dig själv. kram~

 
Hanna

Hanna

30 juni 2008 17:51

Ge inte upp! :) *kämpa, kämpa*

http://www.raventear.blogg.se

 
Ingen bild

Cee

30 juni 2008 18:22

Ge inte upp du har varit så duktig och har följt dig på dina månadskurer...
själv skal jag köra igång en liten månads race med en kompis under juli månad.
Vet att det är jättesvårt att komma in igen i när man har haft en svacka. se på mig ett halv års svacka för mig. Men du fixar detta... Imorgon är det 1 juli skal vi se hur mycket vi kan få väck under den månanden?
allafall skickar en massa pepp och kramar '
kram Cee

 
Malin

Malin

30 juni 2008 19:58

Men hörrödu...du är grym, du är inspirationskälla, du är en kämpe och du ger inte upp!!! Det är en styrka det! Kolla mig då, ett vandrande misslyckande, hahah! Man är inte mer än mänsligt och man ska njuta av livet - helst med måtta, haha! Skickar ett gäng styrkekramar till dig

http://mallingen.blogspot.com

 
Cecilia

Cecilia

30 juni 2008 21:33

Känns som du beskriver min situation. Jag har i två månader kommit ur min hälsosamma livsstil, och gått upp minst 8 kg... Men nu ska vi ta tag i det igen! Pep pep! Kram!

http://baracecilia.blogspot.com

 
Louice

Louice

1 juli 2008 08:11

Skickar en massa pepp till dej! Vet precis hur det känns. Laddad till tusen dagen innan, planen för hur det ska göras är spikad o så kommer dådagen "D"...Och vad händer...man bara faller rätt ner i det svartaste hål!
Men glöm inte de segrar du faktiskt vunnit hitills.
Och det viktigaste...VI GER ALDRIG UPP!!
Kram!

http://alni.wordpress.com

 
bubblan

bubblan

1 juli 2008 21:40

Ibland finns inte motivatonen men du är superduktig!!!Önskar att jag vore som dig...

http://bubblancina.blogspot.se

 
Cornelia

Cornelia

1 juli 2008 23:12

Åh men du har ju kämpat som en liten iller den senaste tiden. Alla har vi svackor, jag har haft en den senaste tiden som varat i drygt två månader. Nu känner jag att jag för första gången på den tiden är på väg upp ovan för vattenytan igen.
Du är fantastisk. Motivationen sviker ibland och den kommer tillbaka var så säker. Vi bloggvänner finns här för dig.
Kram och pepp
Cornelia

http://www.mia-caramia.blogspot.com

 
Ingen bild

a-k

2 juli 2008 08:12

Du är snart på rätt spår. Du kan ju allt du .. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se