Alla inlägg under juli 2008

Av Nenny - 6 juli 2008 10:25

Imorgon är det jag som börjar räkna kalorier igen. Kan inte slappa runt längre. Idag ska det planeras meny för veckan och skrivas ett litet schema...


Ska dessutom till frissan imorgon! Det var bokstavligt talat år sen jag var där sist. Men nu är det dags. =)



Av Nenny - 4 juli 2008 11:32

Fast inte riktigt än....

V 32, Medeltidsveckan, åker vi dit 2 dagar.


Jag hade mer eller mindre gett upp tanken på att åka iväg nånstans på semester i år. Jag får bara bidragsdelen från CSN och vi lägger just nu alla överskottspengar på att betala av vår skuld. Men så en dag så bestämde vi oss för att försöka få med Björns föräldrar på en liten tur till Gotland under medeltidsveckan. De var båda sugna. Men då återstod bara problemet att försöka hitta nånstans att bo. Allt brukar vara uppbokat under medeltidsveckan och nu var vi sent ute. Men vi lyckades få tag i 2 rum precis utanför ringmuren. Så det blir en liten tripp till Visby i år! YAY!


Jag bara älskar medeltidsveckan. Jag känner mig så väldigt hemma där då. Vi har varit där 2 ggr tidigare. 2005 och 2007. Vi var inte utklädda nån av gångerna men trots det så känner jag mig som sagt väldigt hemma där. Nu är jag så excited att jag blir glad bara jag tänker på det. Går och nynnar "vi drar till Gotland" (Ja ni vet Timbuktus "Vi drar till Malmö" fast med Gotland istället...) hela tiden.


Åhhh vad jag ser fram emot det superdupermycket!!!! Älskar Visby och Medeltidsveckan!

Tra la la.


Jag har mönster hemma på medeltida kläder. Ska man helt enkelt försöka sig på att sy en klänning?! Har doch inte sytt nåt sen jag gick i skolan.... Vi får se... Men det hade ju varit så kul att kunna klä ut sig och vara ännu mer med i hela grejen!!


Här är lite bilder från vår första tur som var 2005


 Ringmuren är så väldigt vacker.


Marknaden (bara en liten, liten del av marknaden)


Visby


Längtar!!!!!

Av Nenny - 2 juli 2008 08:56


TACK! Från djupet av mitt hjärta! TACK!!



Att ha så många händer som sträcker sig efter en när man trillat ner i ett djupt hål och knappt kan ta sig upp igen, är enormt mycket värt.


TACK!!!! TILL ER ALLA!!!!  =)


Jag trillade, slog mig och satt o grät över det länge. Men nu klättrar jag uppåt igen. Vet e fan vad det var egentligen som gjorde att jag kännde som jag gjorde. Om det är min kvinnokropp som spökar eller vad det var. Det blev i alla fall en del tröstätande. Och det känndes bra. Det erkänner jag. Men det är väl just därför det är just TRÖSTätning. Jag var inte alls kompis med mig själv. Nu sparkar jag bort tomma godispåsar och glasspaket och går vidare.


Men visst är det så att fokus just nu ligger på pluggandet. Ett problem när man läser på distans är ju diciplinen. Att kanske inte ta sig den tid man behöver. Men jag kör på andra hållet. Jag tar mig för mycket tid. Väljer bort motion och att laga vettig mat för att bara plugga. Jag blir för inne i det. Igår pluggade jag lite på fm sen märkte jag att solen sken och jag bestämde mig äntligen för att ta en paus och gå ut på en promenad. Jag strosade runt i skogen i säkert 1 ½ timme om inte mer. Jag fick ihop över 14000 steg i alla fall!!


Och det hjälpte!! =) Jag rensade ut lite tankar o gammalt skit i huvet och gick mest o njöt. Kom hem rätt mycket piggare och nu tar jag nya tag!




JAG SKA FAN VINNA DET HÄR!!!!!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards