Direktlänk till inlägg 11 augusti 2008

Gotland i korthet

Av Nenny - 11 augusti 2008 12:45

Vi är hemma igen efter vår resa till Medeltidsveckan på Gotland. Vi åkte hemifrån vid 10 tiden på fredagen. Kom fram till Gotland strax efter kl 18. Många långa timmar, men det är det värt.


Vi checkade in på vårt hotell, Best Western Solhem. Väldigt fräscht hotell. Ljust, rent, prydligt och jättefint. Inte ett dugg skabbigt eller nedgånget. Vi betalade 2480kr för två nätter i ett dubbelrum. Väldigt trevligt. Rekomenderas starkt. Ligger precis söder om muren.


Fredagen gick vi runt och kollade i visby. Åt god mat, oxfilé, och njöt mest av tillvaron.


Natten mellan fredagen o lördagen spöregnade det hela natten. Så vi packade ner paraplyer och sånt när vi skulle ut. Men det blev inte mer regn som tur var. Vi gick flera timmar på medeltidsmarknaden och kollade på allt kul. Vi åt gott denna dagen också, oxfilé igen men på en annan restaurang...


På kvällen såg vi på tornerspelen. Jag gick över 27000 steg på lördagen. =) Träningsvärk i vaderna efter att ha gått upp o ner och upp o ner på alla backiga gator i visby.


Jag hade ju sytt en klänning som jag inte blev så njöd över. Men jag köpte fint linnetyg på marknaden så jag kan sy en snyggare till nästa år.


Här är lite bilder...


Vi väntar på båten. Jag gör nån skum min och Björne tar kort på mig. (Bilden är alltså INTE redigerad på nåt sätt... Jag ser alltså ut så här...Haha)


Visbys gator är mest små gränder med kullersten. Här är även muren också!


Björne i min klänning. Den satt bättre på honom! Hahahaha.


En annan gata i Visby


En ruin. Minns inte vad den hette.


Musiker på hatttorget (jo det stavas faktiskt med 3 t:n. Blir ju fel annars)


En del av markanden


Två killar gör en liten svärduppvisning.


Björne provar en mössa. Vi köpte den dock inte...


Marknaden igen


Björne försökte ta kort på eldshowen på tornerspelen.


Jag längtar redan tillbaka... =)

 
ANNONS
 
Marie. Hj

Marie. Hj

12 augusti 2008 20:46

Vilken härlig bild på Björne i klänning! Ni verkar ha haft det jättemysigt. Jag skulle oxå vilja åka till Gotland.

http://batgirlsblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se